Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok! Mit válaszolnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit válaszolnátok, ha a barátotok két hét együttjárás után ezzel a szöveggel szakítana?

Figyelt kérdés
"Tudod, ez nem a te hibád, de nem vagyok kész egy hosszú kapcsolatra. Biztos vagyok benne, hogy találsz valaki jobbat nálam, valaki olyat, aki megérdemel téged."

2020. dec. 13. 17:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Hát.. Mit szólnék, örülnék, hogy őszinte volt.
2020. dec. 13. 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen tipikus szöveg, őszintének nem mondanám.
2020. dec. 13. 17:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Folytatnám az ismerkedést mással.. bízva benne, hogy nem csak idiótákkal van tele a világ.
2020. dec. 13. 17:21
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Szex volt? Ha igen akkor arra kellettél, nyilván ha ezt előre megmondja akkor nem teszed szét neki.
2020. dec. 13. 17:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy nő mondta ezt, helyesebben csak az első mondatot. Addig nem jutott eszébe ezt mondani, amíg segítettem neki. Azóta valahogy nem tudok jó érzésekkel gondolni rá.
2020. dec. 13. 17:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Annyit hogy Szia.

Ez a leggázabb lekoptatós duma, mit lehet erre mondani? Minek foglalkozzak a pasival ha egyszer ilyen?

2020. dec. 13. 17:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit mondhatnék erre? Oké. Két hét még nem a világ, ezen még elég hamar túlteszi magát az ember. Nem arról van szó, hogy ezt két év után nyögi elém :D
2020. dec. 13. 18:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

És ez két hét után jutott eszedbe?

Őszíntébb lenne, ha azt mondanád, hogy csak dugni akartam, járni nem akarok senkivel.

2020. dec. 13. 18:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hááát sokminden lehet a háttérben...olyan mint a "miért ment át a csirke az úton" kérdés.

Na de itt egy pár:

- lehet, hogy nem volt kész egy hosszú kapcsolatra

- lehet, hogy csak meg akart dugni

- lehet, hogy jobban megismert és nem feleltél meg az elvárásainak

- lehet, hogy több barátnő aspiránsa is volt

- ...

Az igazságot csakis tőle tudhatod meg.

2020. dec. 13. 19:36
 10/13 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Örülnék neki, hogy nem pazarolta tovább az időmet. Két hét után engem mondjuk annyira földhöz se vágna. Másnapra kiheverném.

Egyébként a magyarázatát nem hinném el, ilyenkor mindig más csaj van a képben :D

2020. dec. 13. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!