Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok! Mit válaszolnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit válaszolnátok, ha a barátotok két hét együttjárás után ezzel a szöveggel szakítana?

Figyelt kérdés
"Tudod, ez nem a te hibád, de nem vagyok kész egy hosszú kapcsolatra. Biztos vagyok benne, hogy találsz valaki jobbat nálam, valaki olyat, aki megérdemel téged."

2020. dec. 13. 17:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám: Ne ködösítsen ,mondja el az igazat. Nem kell ilyen kíméletesnek lennie, nem vagyok cukorból. Aztán szemrehányás, hiszti, sértegetés nélkül elfogadnám amit mond és elengedném.
2020. dec. 13. 20:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#11 az a baj, hogy ezekben az emberekben nincs annyi, hogy korrekten megmondják az igazat, gyávák.

Simán lehet, hogy még nem tette túl magát mondjuk az exén.

Viszont, egyelőre pl én is úgy gondolom, hogy nem állnék készen egy kapcsolatra. De ha most betoppanna egy olyan ember az életembe, aki igazán megfog, addig tartana ez az állapot.

Olyan nincs, hogy odáig vagy valakiért, mégsem akarsz vele lenni, mert "nem állsz készen".

Sajnos nem fogtad meg igazán, gondolta hátha kialakul valami, de nem. Nem akarja rabolni az idődet, legalább időben szólt.

Nem állok kész kapcsolatra = VELED nem akarok kapcsolatot. Sajnos ez ilyen.

2020. dec. 13. 20:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan nincs, hogy odáig vagy valakiért, mégsem akarsz vele lenni, mert "nem állsz készen"."

Ez pontosan így van. Ráadásul ha nem áll készen egy kapcsolatra, akkor bele sem kezd. Ilyenkor mindig arról van szó, hogy az új jelölt nem jön be annyira és nem pótolja az exet.

2020. dec. 13. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!