Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezt a hatalmas cirkuszt mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a hatalmas cirkuszt mire volt jó, hogy meg csinálja?

Figyelt kérdés
Ezt 2 napja játszunk, 2 hét alatt azért csak ki forta magát mit is akarsz a másiktól (csak szex kapcsolat vagy több...) menekült, terelt állandóan. Mivel ki nyitottam a szám, hatalmas vita kerekedett, de nem mondtam semmi bántó szót felé pl te b... i, stb... Csak annyit, hogy nekem hatalmas csalódás okozott mint egy 40 éves férfi. Ezért azt kaptam, gyerekes vagyok nincs idege velem beszélni pedig keresett utána. Én ne keressem többet stb. Oké. Le tiltott instan, de messenger rol csak törölt. Meg. Írtam soha többet nem keresem mert mint írtam hatalmas csalódás stb... Ez most mier volt jó? Mindent rám hárított át, minden az én hibám volt... Miközben ő menekül, nem tudott egy értelmes választ adni stb... Mire vt ez jó? A normális segítséget előre is nagyon szépen köszönöm, a többire nem tartok igényt! N32
2021. dec. 13. 13:06
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Bocsánat javított pár szót
2021. dec. 13. 13:07
 2/30 anonim ***** válasza:
98%
Ehhez én kérnék egy tolmácsot.
2021. dec. 13. 13:09
 3/30 anonim ***** válasza:
85%
Ki lettél használva; ennyi történt.
2021. dec. 13. 13:10
 4/30 anonim ***** válasza:
98%
Tényleg gyerekes vagy. Fel kéne nőni.
2021. dec. 13. 13:13
 5/30 anonim ***** válasza:
97%
Mi a különbség..és a villamos között ?
2021. dec. 13. 13:14
 6/30 A kérdező kommentje:
Aki nem tud normálisan válaszolni az nyugodtan lapozhat mint írtam. Ha unatkozok ne ide...!
2021. dec. 13. 13:30
 7/30 anonim ***** válasza:
91%

A konfliktus kerülő férfi/nő nem szereti a vitákat, sem a megbeszéléseket. Valószínüleg te meg akartad tudni mit jelentesz neki, de ő nem akart nyilatkozni, mert elveszítené a szexet veled. Így mindeféle kifogással kihátrált a vitából. Nem számít te hány éves vagy, ő hány éves, vele más komolyabb magánéleti dolgokat sem tudnál megbeszélni.

Amúgy pont azért szexkapcsolat, mert ő nem tart igényt ennél többre tőled. Ha te ezt megérted, akár évekig is lehetsz a szexpartnere, ha neked ez nem jó akkor keress egy olyan pasit aki nem tárgyként kezel.

2021. dec. 13. 13:53
 8/30 anonim ***** válasza:
93%
nem tudhatom milyen volt a kommunikáció, akár jogos is lehetett a kiakadása
2021. dec. 13. 13:58
 9/30 A kérdező kommentje:

Semmi olyat nem mondtam neki hogy te p.. t, vagy te kocs.. g. Annyit írtam, hogy jó nekem egy hatalmas csalódás mint férfi. Másrészt sokszor teljesen ellent mondasban volt egyszer ezt írta, masszőr azt. Teljesen ki tért a válasz adás alól, onnan indult el a lavina, az is az én hibám volt, meg hiztizek. Egy egyszerű kérdést tettem fel!! Nekem már ott gyanús volt az egész. Mivel most én ne keressem öt többet, velem van minden probléma eddig semmi gond nem volt érdekes módon... Törölt, tiltott. Köszönöm a normális segítséged 8#

7# azért van itt az oldal, és több felé kategória, hogy ki írd a kérdésed, viszont még habhatod milyen válaszokra tartasz igényt. Ezzel a megnyilvanulasoddal nem mentél messzire :)

2021. dec. 13. 14:08
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé nagy katyvasz ez az egész.

Miért nyitottad ki szád? Mármint oké, csalódtal benne, megbantott..

De mivel? Mi volt a gond?

Az elején mikor elkezdetetek ismerkedni nem tisztaztatok, hogy ki mit keres?

Picit meselhetnel egyértelműbben, bővebben.

2021. dec. 13. 14:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!