Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezt a hatalmas cirkuszt mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a hatalmas cirkuszt mire volt jó, hogy meg csinálja?

Figyelt kérdés
Ezt 2 napja játszunk, 2 hét alatt azért csak ki forta magát mit is akarsz a másiktól (csak szex kapcsolat vagy több...) menekült, terelt állandóan. Mivel ki nyitottam a szám, hatalmas vita kerekedett, de nem mondtam semmi bántó szót felé pl te b... i, stb... Csak annyit, hogy nekem hatalmas csalódás okozott mint egy 40 éves férfi. Ezért azt kaptam, gyerekes vagyok nincs idege velem beszélni pedig keresett utána. Én ne keressem többet stb. Oké. Le tiltott instan, de messenger rol csak törölt. Meg. Írtam soha többet nem keresem mert mint írtam hatalmas csalódás stb... Ez most mier volt jó? Mindent rám hárított át, minden az én hibám volt... Miközben ő menekül, nem tudott egy értelmes választ adni stb... Mire vt ez jó? A normális segítséget előre is nagyon szépen köszönöm, a többire nem tartok igényt! N32
2021. dec. 13. 13:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
96%

Mivan? Nekem ugy tunik a cirkuszt te csináltad ő meg menekült a megbeszélés elől is, tiltott is.

Mit cirkuszolt ő? Éppen ő nem volt hajlandó még hallgatni se a cirkuszod.

Én már 20 évesen beláttam amikor a pasi kihasznált, te 32 évesen nem vagy képes erre.

2021. dec. 13. 14:23
 12/30 A kérdező kommentje:
10# nem épp ez az hogy semmit. Én elé álltam, és mindig csak terelt nem értette. Mit nem lehet azon érteni ha még. Kérdezik tőled h te mit akarsz a másiktól? Erre tényleg olyan nehéz bármi felé választ adni? Onnan indult a lavina.
2021. dec. 13. 14:27
 13/30 A kérdező kommentje:
És akkor mindig csak személyesen bla bla ott meg. El felejtette miről volt szó... Nem egyszer játszottuk el. És tényleg. Rám kell fogni, hárítani mindent?
2021. dec. 13. 14:28
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Te írtál már ki kérdést ilyennel kapcsolatban nem?

Mintha lett volna egy hasonló.

Hagyd a fenébe.. Ha szeretne tőled bármi konolyat is szerintem elmondta volna. Akár személyesen akár üzenetben.. Ez csak egy hülye kifogás hogy majd személyesen.

2021. dec. 13. 14:33
 15/30 anonim ***** válasza:
95%
En is azt mondom, hogy hagyd a francba. Akart volna valamit azt a tudtodra adja egy férfi, úgy, hogy azt érzed.
2021. dec. 13. 14:36
 16/30 A kérdező kommentje:
Ezt teljesen mértékben meg értem. Mivel én meg akartam beszélni vele hogy nekem ez így nem jó, majd személyesen megbeszeljuk. Jött a lavina a cunami, minden gyerekesnek, idege nincs hozzám, többet ne keressem stb... Mindennek le lettem hordva és tiltva mindenhol. Ez a viselkedés nornalis?
2021. dec. 13. 14:38
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem normális.

Engedd el a francba.

A tiltás azt is jelenti h nem akar veled beszélni se semmilyen kommunikációt.

Lehet volt neki valaki más is, vagy Meg gondolta magát.

Szerintem ne keress ebbe semmit. Hagyd, felejtsd el.

2021. dec. 13. 14:41
 18/30 A kérdező kommentje:
Én többet nem keresem. El engedtem mert ilyen viselkedés hez nem vagyok hozzá szokva se nem az én világom. Ha bántottam volna verbálisan is akkor azt mondom megerdemlemem. Deigy...?!
2021. dec. 13. 14:49
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarta ezt, értsd meg, felnőtt nő vagy.. nem ért neki ez a dolog annyit se, hogy a cirkuszod hallgassa.. örülj, hogy nem használ ki tovább.
2021. dec. 13. 14:49
 20/30 A kérdező kommentje:
Akkor miert nem lehetett az ember ele alni es megmondani? En erdekes miert tudtam?
2021. dec. 13. 14:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!