Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyk pasi szakit egy nővel az jó nagy balek?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom egy nő bármikor kap magának pasit minden újjára tizet,de egy pasi az mikor talál magának lányt?2021. dec. 9. 17:55
1/12 anonim válasza:
Te melyik bolygóról érkeztél? Mik ezek a kérdések? :D
2/12 anonim válasza:
Ma ilyen fogyatékkal élők napja van az oldalon?
3/12 anonim válasza:
1.
"újjára" szóból szerintem érezhető a műveltségi háttér (+ tippelhető a társadalmi csoport is)
4/12 anonim válasza:
Látom te se voltál még együtt hosszabb időt nővel, különben nem írnál ilyet..
5/12 anonim válasza:
Miért szakítanál?
Viseld el!
A semminél biztos jobb!
6/12 anonim válasza:
"...de egy pasi az mikor talál magának lányt?"
Lehet, hogy az után a nő után ő csak nyugalmat és békességet akar magának. :-)))))))
7/12 anonim válasza:
Már várom a kérdezőtől a szokásos incel szövegeket 🤣
8/12 anonim válasza:
Hajrá Magyarország, Hajrá Fidesz, Hajrá Orbán Viktor!
9/12 anonim válasza:
8.
Ez már egészen biztosan valami plátói szerelem lehet, ha minden kérdéshez ezt írja be valaki, "vicces" stílusban.
10/12 anonim válasza:
Hát, én nő vagyok, nem nézek ki rosszul, mégis velem szakított már ugyanaz az ember 2x is XDDD és nem ő a szánalmas, vagyis, na, balek, ahogy te fogalmaztál, hanem én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!