Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a nővel van baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nővel van baj vagy velem?

Figyelt kérdés
Randizgatok/találkozgatok egy nővel (nem fiatalok vagyunk, hanem középkorúak), és mindent én fizetek (mozi, vacsora, cukrászda stb.). Nem is lenne ezzel bajom, de még csak fel sem veti, meg sem kérdezi, hogy adjon-e bele. És nem egy randiról beszélek, már volt vagy 5 alkalom. Ráadásul másik városból én megyek kocsival hozzá, hozom-viszem a házáig, és még csak egy "köszönöm hogy elhoztál" sem. Mindketten dolgozunk, ugyanannyit keresünk kb., de úgy érzem, hogy teljesen természetesnek veszi, hogy mindig mindent én állok. Igazság szerint meguntam. És még csak szex sem volt.

2020. júl. 16. 11:32
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem még 1-2 randinál elmegy, de utána illene legalább felajánlani a felezést.
2020. júl. 16. 11:34
 2/37 anonim ***** válasza:
63%

Én itt már megszakítanám a kapcsolatot, vagy legalább megmondanám neki, hogy változtasson. Az ok, hogy meghívom italra, de közös programok költségét felesben fizessük!

35F

2020. júl. 16. 11:39
 3/37 anonim ***** válasza:
64%
Kiváncsi lennék mire megy ki a játszma
2020. júl. 16. 11:44
 4/37 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem csak lehúz téged. Sok ilyen nő van.
2020. júl. 16. 11:46
 5/37 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tud lehúzni, nem vagyok gazdag, és nem is az értékről van szó, egy süteményt, egy mozijegyet ő is meg tudna venni magának gondolom. Inkább elvi kérdés, hogy fel sem veti, vagy meg sem köszöni legalább. Meg könnyű azt elvben mondani, hogy szóljak neki hogy változtasson. És mit mondjak neki: Jó lenne ha most te fizetnél már végre?
2020. júl. 16. 11:50
 6/37 anonim ***** válasza:
62%
Na várj akkor most nem értem, azon akadsz fent hogy pár száz forintokat nem akar megfelezni?
2020. júl. 16. 11:52
 7/37 anonim ***** válasza:
19%
#5: nem, megnézed ezt a videót és elmondod neki saját szavaiddal: https://www.youtube.com/watch?v=71o3hq6iSPM
2020. júl. 16. 11:53
 8/37 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem pedig természetes,hogy a randikon a férfi fizeti a programokat amikor még csak ismerkedtek és még nem jártok. Te is írod,hogy elég kis összegkről beszélnük ez maximum összevissza 10-15e Ft volt.

Ez a felesbe fizessük a sütinket és mozijegyünket nekem nem férne bele nőként. Ha a férfi randizni szeretne velem akkor azért ennyit csak ki tud fizetni és itt az elvről van szó nem az összegről. Nem a kanári szigetekre vitted el.

De ez az én véleményem,és szerintem a hölgy véleménye is ez.De hidd el sok nőt fogsz találni akik meg szintén osztoznak a véleményeden és már első randin nem fogják engedni,hogy kifziesd a 300Ft-os vizüket.

2020. júl. 16. 12:00
 9/37 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ezt a nőt nem érdekled. Elfogadja amit adsz, időtöltésnek jó vagy, de feléd semmit nem fog lépni. Még egy köszönöm se jàr mert hazafuvarozod? Legközelebb hagyd ott ahol éppen vagytok.

N

2020. júl. 16. 12:03
 10/37 anonim ***** válasza:
71%

Én megertem a kérdezőt. Miért természetes, hogy mindent ő fizet? Még csak fel sem merült hogy közösen. Vagy hívja vissza ő is. Nálunk volt úgy hogy én fizettem volt hogy ő. Nyilván vannak ritka élethelyzetek amikor más pl az egyik munkanélküli v. más okokból nem tudja viszonozni de itt nem merül fel, hasonló a keresetük is.

N

2020. júl. 16. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!