Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadható a kései szüzesség ebben az esetben?
Először is leírnám, hogy igényes vagyok magamra, rendszeresen tornázom, a beszélőkém sem vészes, bár hangulatfüggő. Öltözetem általában farmer, póló, kapucnis pulcsi, esetleg ing. Cipő általában sneaker pl a dán Ecco márkát nagyra tartom. Arcra inkább férfias vagyok, nem az a babaarc, plusz borosta.
Ennek ellenére lassan 30 leszek és nem volt barátnőm. Nehéz, fiús szakon szereztem, keresett diplomát pár éve, ott nem nagyon volt lehetőségem randizni. A tanulás is rengeteg időt elvett, közel álltam a végén az idegbajhoz, annyira stresszes volt a vége, de sikerült kitartanom. Munkahely kisebb cég, full férfiből áll, ők is már a 40+ os korosztály. Kezdem azt érezni, hogy tök feleslegesen törtem magam ennyit, mert az igazán fontos dolgoktól ugyanúgy távol vagyok, mint előtte (barátnő, később házasság, gyerek nem is feltétlen vágyam). Fogalmam sincs mit mondana egy lány ha esetleg alakulna valami egyszer. Mit tanácsoltok, hogy álljak hozzá, ha már így alakult? 29f
Lehet nincs is semmi gond veled és külsőre nem vagy Quasimodo.
Ennek ellenére eléggé nehéz nőkkel ismerkedni úgy, hogy nincsennek a környezetedben, ha úgy néznél ki, mint David Beckham akkor sem jönne össze, hiszen nem találkozol lányokkal.
Járj el olyan helyekre kikapcsolódni ahol előfordulnak hölgyek. Keress valami új hobbit vagy elfoglaltságot. Hajrá
#4 Pont hogy a prostizás a qrva nagy vörös zászló meg az is ha nem őszinte.
Az hogy szűz valaki sosem baj, általában az a gond hogy fejben nem normálisak. Ha valaki teljesen normális akkor ez nem hátrány, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!