Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kései szüzek szerintetek mi az oka annak hogy mostanáig nem sikerült nektek elveszíteni vagy párkapcsolatot kialakítani a nőkkel?
Nem vagyok szűz, de tulajdonképpen az is lehetnék, mert már olyan régen volt.
Oka: mondhatnám, hogy háziállatként neveltek. Ha kíváncsi vagy, privbe leírom részletesebben.
#6 Nem a jófiúknak áll a világ... ezt megtapasztaltam saját bőrömön is.
Felejtsd el ezt a romantikus filmes ideát, mert hamis kép.
Ismerkedj, hódítsd meg a lányokat. Hatalmas tapasztalat, hogy nőkkel nem lehet barátkozni! Nem szabad. Csak ha már le van játszva a szexualitás. Ha nem alakul kapcsolat legalább 1-2 hónap "barátság" után, akkor hagyni kell. Max társaságban összejárni.
Nekem legutóbb ez volt, csak okosan csináltam már. Túl jóban kezdtük lenni, neki volt barátja. Aztán megtörtént a dolog kétszer, az csodás élmény volt, viszont a kapcsolat nem működött. Viszont azóta is nagyon jóban vagyunk.
Egyet tudok én nem szivatom magamat többé úgy mint huszas éveim elején, hogy 1 évig friendzone-ban szivatott a csaj... aztán meg lelépett valami Erasmusos kannal.
3 as találta el
életképtelenség részemről legalábbis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!