Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem tudok kialakítani párkapcsolatot, mert a múlton görcsölök?
Gyakorlatilag egy éve jöttem ki a szorongás olyan mértékéből, hogy azóta érzem azt, hogy van életem és nem csak vegetálok. Még nem az igazi, de sokat teszek ellene.
A lényeg az, hogy 2 éve folyton ismerkedek netes társkeresőn. Őszintén szólva ez nekem valahol amolyan terápia is volt, hogy kevésbé szorongjak férfiak mellett.
A legelső próbálkozások közt volt egy srác, akibe 1 hónap netes ismerkedés után, személyesen kb. 2 hét alatt beleszerettem, de nem bírtam elviselni az érzést, így inkább lezártam. (Magamban folyton azon őrlődtem, hogy nem leszek elég.)
Aztán jó fél évig inkább hagytam a társkeresést és dolgoztam magamon.
Utána volt 4 srác. Ebből 3 volt, aki nekem nagyon tetszett, de kb. 1-1,5 hónap után már mindegyiken látszott, hogy alábbhagyott a lelkesedés ismerkedéskor, vagy az, hogy nem szeretne velem komoly kapcsolatot.
A 4. srác, akivel meg alig foglalkoztam, ő meg teljesen belém szeretett, pedig nem is érdeklődtem iránta különösebben.
Mit rontok el?
Van még bennem pici szorongás, de már nem sok, mert úgy érzem, a múltam miatt óriási hátránnyal indulok.
Ezekkel lehet a baj?
Egyébként mennék mindenhova, szeretek kimozdulni és találkoznék szívesen új emberekkel is függetlenül a szorongástól.
Miért nem tudok kialakítani párkapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!