Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz velem ezek után? 30 evesen egyedül maradtam ismét, úgy hogy ismét nem sikerült semmit sem elernem
Figyelt kérdés
Nekem már csak az elvált apukák fognak jutni, hiába nincs gyerekem. Tehát én igazán boldog egy párkapcaokatban már sose legetek. Mert akkor már ott lesz a gyerek is és az ex is aki bezavarhat, es az exe mindig az élete része lesz a gyerek által.2021. dec. 2. 23:51
1/8 anonim válasza:
Nem értem, miről beszélsz, a férfiak egy jelentős részének 30 évesen nemhogy gyereke, de még egy komoly párkapcsolata sem nagyon volt manapság.
Vagy te csak 10 évvel idősebb korosztállyal akarsz ismerkedni?
2/8 A kérdező kommentje:
A velem egykorúak többségének már gyereke van, én ezt látom.
2021. dec. 2. 23:56
4/8 anonim válasza:
Vallásos közegben mozogsz, vagy vidéki kis faluban laksz? Mert én max közöttük látom ezt a többségen.
Itt Budapesten az ismertségi körömben a 30 évesek 70-80%-ának nincs még gyereke.
5/8 anonim válasza:
40 éves férfi vagyok és nincs gyerekem.
6/8 anonim válasza:
39 éves gyerektelen vagyok, nincs párom. Ha gondolod, és korban (majdnem) hasonló vagy, írj rám:).
7/8 BeefEater válasza:
Nekem sincs gyerekem (és nem is akarok), csak gyerektelen nők jöhetnek szóba.
36F
8/8 anonim válasza:
Én is azt tapasztalom, hogy nagyon eldugott faluban (város közeliben már nem így van), vagy vallásos közegben van 30 éves férfiak gyereke. Amúgy talán 20%-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!