Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ilyen nővé sikerül válnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen nővé sikerül válnom külsőleg akkor lesz barátom? évek óta egyedül vagyok

Figyelt kérdés
[link]
2017. márc. 10. 13:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%

szerintem nem a külsővel lesz ott a baj hanem a fejecskédben

24F

2017. márc. 10. 13:48
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
En nem igy nezek ki es van baratom.
2017. márc. 10. 13:52
 3/15 anonim ***** válasza:
15%

Lesz igen.

Kicsit nagyok a mellei szerintem, én jobban szeretem a kicsi feszes formásakat.

"évek óta egyedül vagyok" Gondolom túl nagyok az elvárásaid, az mindent megmagyarázna.

2017. márc. 10. 13:53
 4/15 anonim ***** válasza:
39%
Egy éjszakára lesz. Sok is. Aztán meg mi férfiak leszünk a szemetek, hogy csak a szexre használunk. :)
2017. márc. 10. 14:02
 5/15 anonim ***** válasza:
6%
Ez dagadt. A mellét a zsír teszi ki, nem a csöcshús. Ennél azért magasabbra tedd a mércét.
2017. márc. 10. 14:10
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Lehet antiférfi vagyok, de engem egyáltalán nem vonz ez a nő. Egy bizonyos rétegnek be fogsz jönni, az kétségtelen, de nem vagyok biztos abban, hogy ő a klasszikus értelemben vett barátod lesz majd.
2017. márc. 10. 14:11
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

Hát nekem nem kellene ilyen nő ... katasztrófa ...

Mondjuk erőteljesen van egy olyan gondolatom, hogy egy kamaszfiú vagy, aki erre a képre verte ki és most még kíváncsi rá, hogy kinek jön be a csaj :-P

2017. márc. 10. 14:18
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

"Ez dagadt. A mellét a zsír teszi ki, nem a csöcshús. Ennél azért magasabbra tedd a mércét."

Csöcshús ezen jót röhögtem. A mell nagy részét zsírszövet teszi ki (persze, ha nem szilikonmellekre gondolsz).

30/f

2017. márc. 10. 14:37
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

"csöcshús"

Uhhh, anyám! Ezek aztán a szakszavak, amikor az értelem utat tör magának... -.-

2017. márc. 10. 15:13
 10/15 anonim ***** válasza:
56%
Ha picit visszafogottabban öltözködnél,lehet,lenne komoly kapcsolatod és komolyan is vennének.Vagy nagyon zárkózott lehetsz,vagy nagyon terhelt.
2017. márc. 10. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!