Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen nővé sikerül válnom külsőleg akkor lesz barátom? évek óta egyedül vagyok
2017. márc. 10. 13:47
1/15 anonim válasza:
szerintem nem a külsővel lesz ott a baj hanem a fejecskédben
24F
2/15 anonim válasza:
En nem igy nezek ki es van baratom.
3/15 anonim válasza:
Lesz igen.
Kicsit nagyok a mellei szerintem, én jobban szeretem a kicsi feszes formásakat.
"évek óta egyedül vagyok" Gondolom túl nagyok az elvárásaid, az mindent megmagyarázna.
4/15 anonim válasza:
Egy éjszakára lesz. Sok is. Aztán meg mi férfiak leszünk a szemetek, hogy csak a szexre használunk. :)
5/15 anonim válasza:
Ez dagadt. A mellét a zsír teszi ki, nem a csöcshús. Ennél azért magasabbra tedd a mércét.
6/15 anonim válasza:
Lehet antiférfi vagyok, de engem egyáltalán nem vonz ez a nő. Egy bizonyos rétegnek be fogsz jönni, az kétségtelen, de nem vagyok biztos abban, hogy ő a klasszikus értelemben vett barátod lesz majd.
7/15 anonim válasza:
Hát nekem nem kellene ilyen nő ... katasztrófa ...
Mondjuk erőteljesen van egy olyan gondolatom, hogy egy kamaszfiú vagy, aki erre a képre verte ki és most még kíváncsi rá, hogy kinek jön be a csaj :-P
8/15 anonim válasza:
"Ez dagadt. A mellét a zsír teszi ki, nem a csöcshús. Ennél azért magasabbra tedd a mércét."
Csöcshús ezen jót röhögtem. A mell nagy részét zsírszövet teszi ki (persze, ha nem szilikonmellekre gondolsz).
30/f
9/15 anonim válasza:
"csöcshús"
Uhhh, anyám! Ezek aztán a szakszavak, amikor az értelem utat tör magának... -.-
10/15 anonim válasza:
Ha picit visszafogottabban öltözködnél,lehet,lenne komoly kapcsolatod és komolyan is vennének.Vagy nagyon zárkózott lehetsz,vagy nagyon terhelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!