Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha nem békülök ki vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem békülök ki vele, holnaptól keres mást. Szeret az ilyen, aki ezzel fenyeget?

Figyelt kérdés

Szakítottam vele, mert kapcsolatban hanyagolt, közömbös volt, a szakítástól teljesen kiborult, ekkor kezdte bizonygatni azt, hogy szeret, nem volt se éjjele, se nappala, nem győzött udvarolni, ajándékokat hozott, és idegileg teljesen ki volt bukva, de nem törtem meg, mondtam mindezt ha kapcsolatban kaptam volna akkor hittem volna csak el.

Egy idő múlva feladta hogy küzdjön értem.

És a nagy pálfordulat ekkor:

Bevágta hogy akkor ne keressem, holnaptól keres mást és tiltott.

Akkor jól éreztem azt, hogy az a nagy hűhó nagy kamu volt? Ha neki csak ennyi, hogy jol van, "légy boldog, keresek mást "és már írogat is másoknak?(amit amugy a kapcsolatban is tett, hogy folyamat csetelget..)

2021. nov. 30. 08:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Sok serdületlen ember van kapcsolatban. Egyik napról a másikra hirtelen ötlettől vezérelve robbantják a kapcsolataikat. Nem kell velük foglalkozni.
2021. nov. 30. 11:12
 32/37 A kérdező kommentje:

Semmilyen hirtelen ötletekről nincs szó.

A letiltással azt várja hogy személyesen keressem fel. Ezt mondta is hogy nem lát rajtam semmit, es szerinte a tettek számítanak.

2021. nov. 30. 11:39
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

"kapcsolatban hanyagolt, közömbös volt"

Akkor se szeretett. Most is csak drámázik, hátha. Hagyd szerintem.

2021. nov. 30. 13:48
 34/37 A kérdező kommentje:

Az nagyon visszatart, amit írtam, mégha csak dráma is.

Ha keres mást, vagy ha csak ezzel fenyeget is csupán, ez nekem nagyon nem kéne nemhogy vele a kapcsolatba, de senkivel a kaocsolatba.

Ha vkinek más nő is opció, akár csak fenyegetés szinten is, az menjen is. Ha mindegy ki, csak nő legyen.

Ezzel még azt is aláásta, HA kibékülnék. Ami szerintem ezt leszámítva sem lenne egy bölcs döntés.

Csak mégis motoszkál bennem valami elbizonytalanodottságérzés, nem tudom miért. Talán nehezen engedem el az álmaim és az illuziókat amiket vele hittem, ami más mint a valóság. A valóságban én szenvedtem ebben a kapcsolatban.

2021. nov. 30. 13:55
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Jól fogalmaztál. Illúziók. Az, aki a kapcsolatotok alatt tojt rád, majd ha azt mondod, neked elég, közli, hogy ő holnap már mással - szerinted érez irántad bármit?

Elhiszem, hogy szenvedtél. Tedd le.

2021. nov. 30. 14:08
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Te írod, hogy elhanyagolt és közömbös volt. Most csak zsarol, de nem szeret. Szexre kellenél maximum, amíg nincs új nő.
2021. nov. 30. 16:17
 37/37 A kérdező kommentje:

Meglepetést szervezett. Nem csajozni ment.

Tényleg csak üres fenyegetés volt.

2021. dec. 2. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!