Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem békülök ki vele, holnaptól keres mást. Szeret az ilyen, aki ezzel fenyeget?
Szakítottam vele, mert kapcsolatban hanyagolt, közömbös volt, a szakítástól teljesen kiborult, ekkor kezdte bizonygatni azt, hogy szeret, nem volt se éjjele, se nappala, nem győzött udvarolni, ajándékokat hozott, és idegileg teljesen ki volt bukva, de nem törtem meg, mondtam mindezt ha kapcsolatban kaptam volna akkor hittem volna csak el.
Egy idő múlva feladta hogy küzdjön értem.
És a nagy pálfordulat ekkor:
Bevágta hogy akkor ne keressem, holnaptól keres mást és tiltott.
Akkor jól éreztem azt, hogy az a nagy hűhó nagy kamu volt? Ha neki csak ennyi, hogy jol van, "légy boldog, keresek mást "és már írogat is másoknak?(amit amugy a kapcsolatban is tett, hogy folyamat csetelget..)
Nem.
Mondd meg neki, hogy keressen nyugodtan, sok boldogságot kívánsz előre is - mindketten a magatok életét élitek, már nincs közötök egymáshoz, hadd csinálja. Meg különben is, azért mondta mert ezzel is beléd akart döfni.
Én azt írtam neki előre sajnálom a következőt. Szegény csaj.
Mert halálkomolyan ezt érzem.
3.
Az, hogy a ti kapcsolatotok szar volt, lehet hogy a következőben nem ilyen lesz. Ahogy te is jobbat találsz és a saját - mostani kapcsolatban rossz - tulajdonságaidat elveszíted.
6#
Emberileg ismertem ki.
Tudom milyen lesz a kovetkező kapcsolatában es azt is az elottem levővel milyen volt.
Ő már nem változik. 43 éves.
"Beteg ember"kaocsolatra alkalmatlan.
7# nem az egómnak fáj, hanem kicsit megkavart.
A kapcsolatot ill őt, teljesen leírtam magamban. Es az utólagos küzdelmet nem értem. Azzal kicsit megkavart. Aminek érdekes de az lett a vége hogy már csetelget is.
8.
Legalábbis te annak tartod, de ez egyéni nézőpont (ha van erről objektív orvosi vélemény, akkor az már más eset). Van olyan ismerősöm aki engem tart őrültnek és eskü alatt is vallaná ezt, mert "ő kiismert" meg ilyenek, a többiek viszont cáfolnák.
Ezért - is - veszélyes az egyéni nézőpontot objektívnek tekinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!