Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem békülök ki vele, holnaptól keres mást. Szeret az ilyen, aki ezzel fenyeget?
Szakítottam vele, mert kapcsolatban hanyagolt, közömbös volt, a szakítástól teljesen kiborult, ekkor kezdte bizonygatni azt, hogy szeret, nem volt se éjjele, se nappala, nem győzött udvarolni, ajándékokat hozott, és idegileg teljesen ki volt bukva, de nem törtem meg, mondtam mindezt ha kapcsolatban kaptam volna akkor hittem volna csak el.
Egy idő múlva feladta hogy küzdjön értem.
És a nagy pálfordulat ekkor:
Bevágta hogy akkor ne keressem, holnaptól keres mást és tiltott.
Akkor jól éreztem azt, hogy az a nagy hűhó nagy kamu volt? Ha neki csak ennyi, hogy jol van, "légy boldog, keresek mást "és már írogat is másoknak?(amit amugy a kapcsolatban is tett, hogy folyamat csetelget..)
11.
Sem téged, se őt nem ismerem. Ez így kb. olyan, mint amikor jön egy új kolléga és XY már előre fikázza, mert "ő ismeri", aztán kiderül, hogy egyedül vele szemben / az ő szemében ilyen.
A tiltást fel fogja oldani szerintem. Az exem úgyan ilyen volt.
Keres mást, és majd meglátom milyen arany embert vesztettem, és majd sajnálhatom. Én azóta boldog párkapcsolatban vagyok, ő meg mindig keresi a másikat😁 akkor kezdett el mégjobban kapálozni mikor rájött hogy összejöttem mással, irogatott mindenkinek hogy mondják meg ki a párom, hogy hívják stb..
Az, hogy emberileg ismertem ki, azt jelenti hogy nem csupán azert hagytam el mert a hozzám fűződő viszonya nem tetszett(hanyagol stb), hanem ha nem hanyagol, SE képes egy harmonikus párkapcsolatra. Mint EMBER. Maga a személyisége olyan, aki mellett hosszu távon csak szenved egy nő.
Jóformán lelki bántalmazó.
16.
Legalábbis veled szemben, ami nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy mással szemben viszont jobb lesz.
Tudom, mert egy olyan ismerősöm aki egy bántalmazó alkoholista, a második házasságában megtalálta önmagát. Mindenki más egy darab szarnak tekinti, de ott valahogy ember tud lenni.
Nem velem szemben. Pont erről írtam. Én élete szerelme voltam. ÍGY ebben a formában!!
Akkor másokkal milyen lesz, ha velem ilyen volt. Gondolhatod.
18.
Ez az "élete szerelme" dolog sem egy objektív megnevezés, ilyet nagyon sokat mondanak az aktuális kapcsolatukra. Aztán jön egy jobb, akkor már az lesz az "életük szerelme".
Értem amúgy miért utálod ennyire - ez még egy nagyon friss - és jogos - sérelem a részedről. Ilyenkor nem is lehet objektíven gondolkodni.
Annyira nem.látsz bele.
Fergetegesen kezdődött eleve. Lenyűgöztem letaglóztam.
Minden exénél jobb vagyok.
Az Istennő voltam neki.
Amit tartott is, soha meg nem csalt stb.
Komolyan tervezett.
És most is el akart volna venni.
Csak épp ez mellett nem tehet róla, de egy bántalmazó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!