Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitott velem de miert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitott velem de miert?

Figyelt kérdés
A baratnom ket hete szakitott velem harmadikszor..igazabol az elejen nem is jott be nekem annyira es kicsit lazan is vettem az elso szakitas oka ez volt de kibekultunk es megvaltoztam,semmi baj nem volt ugy 2 honapig amikor ujra valami rajott es szakitott..azt mondta nincs meg a szikra mondom jo. 4 nap mulva sirva futott vissza hozzam hogy velem mennyire jo meg minden es hogy a szex is a legjobb velem es nagyon jol banok vele ez valoban igy volt. Ezutan a kapcsolatunk szarnyalt imadtuk egymast mindent egyutt csinaltunk a jovonket is egyutt terveztuk es en is annyira alkalmazkodtam hozza,minden szuper volt(1 evet voltunk egyutt) na de a szakitas elott is jol elvoltunk egesz nap egyutt voltunk,az nap meg egy csokor rozsat is adtam neki,egesz nap olyan cuki volt rakast beszeltunk meg este is meg minden es masnap reggel ugy kelt fel hogy o magara akar most kicsit figyelni es egyedul lenni es hogy vege,igy erzi hogy ennyi volt..azota egyszer sem irt bar hogy eleke vagy mivan velem,semmibe vesz es ez engem teljesen megol..en irtam egyszer de azt mondta jobb ha nem beszelunk es azzal egy ev egy nap alatt le lett zarva..mit cseszhettem el oszinten? Mindenben tamogattam es segitettem neki
2021. nov. 23. 14:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
*harmadszor
2021. nov. 23. 14:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Te voltál a hülye, hogy szakítás után még visszamentél hozzá.
2021. nov. 23. 14:40
 3/16 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van :) Sajnos bele szerettem
2021. nov. 23. 14:59
 4/16 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle hogy miért🤷🏻‍♀️
2021. nov. 23. 15:25
 5/16 A kérdező kommentje:
De hogy ennyire semmibe vegyen aki velem meg egy hete gyereket tervezett felfoghatatlan :(
2021. nov. 23. 15:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ő sem tudja hogy mit akar. Ebből esetleg az lehet még, hogy egyszer újra visszakönyörgi magát, majd újra szakít veled. Nem tudom hány évesek vagytok, de a volt párod még szerintem nem elég érett egy kapcsolathoz.

Elhiszem hogy szereted és hiányozni fog, de én a helyedben hagynám a dolgot, majd találsz olyasvalakit, akinek nem kell így gondolkodni, hogy veled akar-e lenni vagy sem.

2021. nov. 23. 15:31
 7/16 A kérdező kommentje:
25 eves,ennyi idoson mar kellene tudni mit akar vagy nem?😃
2021. nov. 23. 15:40
 8/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Ezért ne fogadd vissza. Egy bizonyos kor után MINDEN lépésnek van következménye. Hajtsd el, és kergesse a fellegeket, de ne a te károdra! :)))
2021. nov. 23. 15:50
 9/16 anonim ***** válasza:

Pasija van meg volt is

A 2.szakitasnal még rájött arra hogy te jobb pasi vagy a másik milyen tré, es visszament hozzád, de már megint van más.

2021. nov. 23. 15:52
 10/16 A kérdező kommentje:
Nincs mas pasi arrol tudtam volna,eleg kozel is lakunk sajnos igy eleg sokat is latom de attol semmi sem lehetetlen egesz nap velem beszelgetett szoval nem hinnem de na..
2021. nov. 23. 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!