Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha mindig akkor vagyok fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindig akkor vagyok fontos, ha épp más udvarol?

Figyelt kérdés

Nem egyszer játszódik le ugyanaz.

Ha féltékeny, mert valaki udvarol, vagy bármi, akkor számítok, fontos vagyok neki, van értékem. Es nagyon nem kicsi.

Ha "kéznél" vagyok, szeretet törődést várok, stb, akkor meg ő a "jani", lekezel, lenéző, nem értékel, sőt, szakításra is kiélezi, hogy bizonytalan velem kapcsolatban, benne elmúlt ami volt.

Most megint megesett ezek után, hogy már nyitnék másra, van valaki, erre lehozza a csillagokat, jóformán(kis túlzassal) megkérné a kezem, es bizonyítani akar, hogy ő komolyan vesz.

Csak úgy a véleményekre lennék kívancsi

#fent lent
2021. nov. 17. 11:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem, hogy ne legyél madár. Többször ígért már fűt-fát és nem lett belőle semmi. Most sem lenne másképp.

Zárd le ezt a valamit, amiben vagy. Várjál 1-2 hónapot és kezdjél mással ismerkedni.

2021. nov. 17. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen gyerekes meneteket kerülni kell. Ha nincs döntés ne engedd magadhoz!
2021. nov. 17. 12:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Milyen döntésre gondolsz kitől?
2021. nov. 17. 13:11
 4/7 A kérdező kommentje:
1# ő lezárta, de màr meg nem.
2021. nov. 17. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
??? Ha lezárta, akkor semmi gond. Ne keressed!
2021. nov. 17. 13:22
 6/7 A kérdező kommentje:

De már meg nem zárta le. Megcsalásnak vesz bármit. Hiába mondom neki hogy emlékezz már arra miket mondtál nekem, hogy elmúlt minden beloled meg stb. Engedjuk el egymást. Meg ilyen dumák.

Már letagadja hogy ilyeneket mondott, azt bizonygatja hogy komolyan vett mindig is.

2021. nov. 17. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:

EGÓ! Az egójával nem tud elszámolni. Itt nem veled van a baj, és nem is az, hogy még szeretne, hanem azt nem tudja elfogadni az egója, hogy már nem birtokol téged, és a helyére léphet valaki más.

Ne vedd komolyan őt.

2021. nov. 25. 22:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!