Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kit milyen indokkal hagytak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit milyen indokkal hagytak már el?

Figyelt kérdés

Valósnak érezted ezt az indokot? Mennyi ideig tartott a kapcsolat, és mennyi időbe telt, míg túlestél rajta és úgy érezted, 'igaza volt a másik félnek, jobb így' / 'ilyenért nem kár'? Szerintetek lehet szépen szakítani? Van olyan indok szerintetek, amivel a sértett fél (akivel szakítanak) is könnyebben tud azonosulni?

Nemet, kort is írjatok légyszi.

2021. nov. 17. 10:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

Azt mondta, hogy túl kevés időt töltök vele együtt. Igaza volt, akkor voltam első éves egyetemista és kéthetente találkoztunk szombaton. Már akkor elfogadtam, de attól még fájt.

F/ most 29, akkor 19 voltam

2021. nov. 17. 10:29
 2/14 anonim ***** válasza:
63%

-Azt mondta nem illünk össze, egyforma makacsok vagyunk, és akaratosak, emiatt nem fog működni. 1.5 évig tartott, és utána kellett 2 év regenerálódás

-Azt mondtam, hogy nem fog működni, mert a jó teste ellenére nem tudtam vele két szót beszélni. 3 hónapig tartott, utána 1 hónapra már volt valakim

-Azt mondtam, hogy már nem szeretem, nem passzolunk. 3 évig tartott, ebből 2 év együttéléssel.

Az utolsó után pár nappal beleugrottam egy kapcsolatba, aminek most lett vége. Most érzem, most fogom fel, és most próbálom feldolgozni egyszerre a két szakítást. Nehéz.

28/f

2021. nov. 17. 10:35
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

Élni akarok

Nincs elég időm a kapcsolatra

Nem állok készen mégsem a kapcsolatra

És hasonló ócska szarok

2021. nov. 17. 10:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

3# Juj.. ezek az ócska klisé dumák.

1. de hát élsz

2. arra van időd, amire akarod

3. az elején még készen állt, majd félúton megállt és visszafelé indult a fejlődésben vagy mi van?

Na, de hogy a kérdésre is válaszoljak:

nem érzem azt, amit kellene. (ez még korrekt volt, ha fájt is)

2021. nov. 17. 11:05
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

- túl kevés a szex. Valóban kevés volt, fél év után inkább csak baráti érzéseim maradtak, nem hibáztattam a szakítás miatt. (1 éves kapcsolat volt)

- bocs, nálam elmúlt. Mindezt chaten. Előtte 2 nappal még állítása szerint meghalt volna értem. (5 hónapos kapcsolat, nem volt jele annak, hogy így lelép). Életem legnagyobb csalódása, 1 évbe tartott kilábalni belőle.

A másik kettőnél én szakítottam 😁

2021. nov. 17. 11:09
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Kedvencem amikor irni akartam neki reggel de amikor megnyitottam már levoltam tiltva 😆
2021. nov. 17. 11:09
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Még csak egy számításom volt.

De nekem jó sok mindent mondott.

Egyrészt hogy kevés volt a szex, amit amúgy nem jelzett amíg együtt voltunk úgyhogy szerintem nem jogos.

Túl tapadós vagyok és nem hagyok neki levegőt.

Nem vettem eléggé figyelembe az érzéseit.

De utána meg elég hamar egy másik lánnyal volt együtt, úgyhogy lehet csak kellett valami inkod.

2021. nov. 17. 11:15
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem hagytak el. 😊
2021. nov. 17. 11:32
 9/14 anonim ***** válasza:
28%
Általában nem érek annyit, hogy indokoljanak, simán csak vége lesz. Nem is nagyon ráz meg, mert az élet ugyanolyan semmilyen marad, ettől függetlenül is.
2021. nov. 17. 11:40
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
Azt mondta nem kellett volna a nővérével kikezdenem. Pedig csak ártalmatlan bókok voltak, be próbáltam vágódni a családnál.
2021. nov. 17. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!