Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem a párom azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a párom azzal az indokkal, hogy nem szeret?

Figyelt kérdés

Szakított velem a párom 5honap után. 26evesek vagyunk mind ketten.

Szakított velem 2honapja de nem tudom elfelejteni..szeretem akárhányszor rá gondolok sírni kezdek.

Most már ott tartok, hogy összejöttek egy sráccal ,hogy segítsen elfelejteni az exem

Szerintetek ez hülye ötlet ?

2020. dec. 31. 17:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem hülye öltet. Először neked kell túllenni ezen, egyedül.

Egyébként gondold végig, hogy valóban őt szeretted? Vagy csak élt benned egy álomkép az ideális férfiról, és rávetítetted? A legtöbbször ez utóbbit csinálják a nők, ha ennyire siratnak egy tökéletes férfit. Ha elhagyott, hát akkor valószínűleg számodra nem ő volt a tökéletes férfi, ezt kéne feldolgozni. Máskor, mielőtt ennyire belezúgsz valakibe, előtte próbáld megismerni, hogy valóban olyan-e, mint amilyennek elképzelted. Általában nem olyanok. Aztán vagy együtt tudsz élni a különbségekkel vagy nem.

Ő is elképzelt magának egy tökéletes nőt, és valószínűleg ő már rájött, hogy nem te vagy az.

2020. dec. 31. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak hülye ötlet de önző is. Összejönnél valakivel akit nem biztos, hogy szeretsz azért, hogy neked jobb legyen.

Nem lenne jobb egyébként plusz a srácnak is szarul esne ha kiderűlne,hogy csak azért vagy vele mert felejteni akarsz :(

2020. dec. 31. 17:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Búfelejtő srácot akkarsz magadnak? Inkább ne, mert tönkreteheted az ő életkedvét is. 5 hónap nem a világ. Nekem 4 és fél éves kapcsolatom lett vége. Fogadd el és gondolj arra, hogy nem ment volna a kapcsolatotok. Ilyen esetben jobb előbb mint később, nem?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Neked az új srác csak pótlék. Képzeld el, hogy most te olyan vagy mint az exed. Mikor már nem fog kelleni a mostani barátod ugyanazt fogod neki mondani, már nem szereted. Szegény srác pedig ugyanazon fog átmenni amin te is most. Ezt szeretnéd? Jobb ha most szakítasz a mostanival mikor még friss
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hülye ötlet pótléknak/búfelejtőnek használni valakit, akinek esetleg mélyebb érzelmei is vannak, mint neked.
2020. dec. 31. 17:23
 6/12 A kérdező kommentje:

Jogos köszönöm a pozitív kommenteket. Vagyis a hozzáállást.

Az a baj,. Eleje óta kimutatta az exem a foga fehérjét..a hibáit

Direkt mondtam..O nem fog színészkedni...barátai is mondták, hogy én ilyen vagyok...tényleg voltak vészes dolgai.,de ennek ellenére is szeretem...plusz az a fura mintha egymásnak teremtették volna minket ..mindenben hasonlítunk szinte...ugyan azokat szeretjük stb stb és csak repült egymás mellett az ido

2020. dec. 31. 17:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Lesz másik, lehet jobban passzoltok majd és meg is becsül. Lehetőséged van egy jobb kapcsolatra. Nézd a dolgok pozitív oldalát.
2020. dec. 31. 17:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon nagy butaság. Képzeld magad a srác helyébe. Egyáltalán nem felnőtt dolog a részedről. Legjobb amit tehetsz, hogy őszinte leszel vele, és szépen elmondod neki ezt az egészet, csak hogy ne dőljön romba teljesen.
2020. dec. 31. 17:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mindig gondolj bele abba, hogy te fordított esetben hogyan éreznéd magad. Te örülnél, ha valaki x idő után közölné veled, hogy nem is szeretett téged, csak azért volt veled, hogy segíts neki elfelejteni az exét?
2020. dec. 31. 17:37
 10/12 anonim ***** válasza:

"Máskor, mielőtt ennyire belezúgsz valakibe, előtte próbáld megismerni, hogy valóban olyan-e, mint amilyennek elképzelted"

Kösz, es azt hogy? Vagy belezugsz valakibe vagy nem. Vagy kiderul a hibaja vagy nem.

Az enyemnek maig nem derult ki viszont a rajongas csak ugy elmult tavolsag miatt is de ehhez 5 honap nem lett volna eleg

2020. dec. 31. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!