Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a párom azzal az indokkal, hogy nem szeret?
Szakított velem a párom 5honap után. 26evesek vagyunk mind ketten.
Szakított velem 2honapja de nem tudom elfelejteni..szeretem akárhányszor rá gondolok sírni kezdek.
Most már ott tartok, hogy összejöttek egy sráccal ,hogy segítsen elfelejteni az exem
Szerintetek ez hülye ötlet ?
Szerintem hülye öltet. Először neked kell túllenni ezen, egyedül.
Egyébként gondold végig, hogy valóban őt szeretted? Vagy csak élt benned egy álomkép az ideális férfiról, és rávetítetted? A legtöbbször ez utóbbit csinálják a nők, ha ennyire siratnak egy tökéletes férfit. Ha elhagyott, hát akkor valószínűleg számodra nem ő volt a tökéletes férfi, ezt kéne feldolgozni. Máskor, mielőtt ennyire belezúgsz valakibe, előtte próbáld megismerni, hogy valóban olyan-e, mint amilyennek elképzelted. Általában nem olyanok. Aztán vagy együtt tudsz élni a különbségekkel vagy nem.
Ő is elképzelt magának egy tökéletes nőt, és valószínűleg ő már rájött, hogy nem te vagy az.
Nem csak hülye ötlet de önző is. Összejönnél valakivel akit nem biztos, hogy szeretsz azért, hogy neked jobb legyen.
Nem lenne jobb egyébként plusz a srácnak is szarul esne ha kiderűlne,hogy csak azért vagy vele mert felejteni akarsz :(
Jogos köszönöm a pozitív kommenteket. Vagyis a hozzáállást.
Az a baj,. Eleje óta kimutatta az exem a foga fehérjét..a hibáit
Direkt mondtam..O nem fog színészkedni...barátai is mondták, hogy én ilyen vagyok...tényleg voltak vészes dolgai.,de ennek ellenére is szeretem...plusz az a fura mintha egymásnak teremtették volna minket ..mindenben hasonlítunk szinte...ugyan azokat szeretjük stb stb és csak repült egymás mellett az ido
"Máskor, mielőtt ennyire belezúgsz valakibe, előtte próbáld megismerni, hogy valóban olyan-e, mint amilyennek elképzelted"
Kösz, es azt hogy? Vagy belezugsz valakibe vagy nem. Vagy kiderul a hibaja vagy nem.
Az enyemnek maig nem derult ki viszont a rajongas csak ugy elmult tavolsag miatt is de ehhez 5 honap nem lett volna eleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!