Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők! Mit gondolnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit gondolnátok, ha ezzel az indokkal szakítanának veletek?

Figyelt kérdés
"Olyan rendes vagy, veled túl jó, és ez unalmas."
2020. márc. 31. 00:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnék semmit. Érthető indok. Persze szomorú lennék és biztos elhordanám minden szemének ami meg érthető reakció. De alapvetően ez logikus. Sok embernek unalmas a normális és megszokott. Egy ponton túl talán mindenkinek. Van aki képes megtalálni a boldogságot a nyugalomban van akinek az őrület a kiszámíthatatlanság tányér csapkodás stb. kell vagy csak egyszerűen a szabadság és függetlenség adta változatosság.
2020. márc. 31. 01:08
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Soha, senki nem mondott még nekem ilyet. Röhögnék, mert ez csak egy alibi. Én és a rendes... Jézusom, előbb vágnak ki a szemtelenségem és a nagy szám miatt
2020. márc. 31. 01:15
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván hazudik. Most akkor vagy túl jó, vagy unalmas. Szerintem azt gondolnám, hogy ok. Biztos nekem is unalmas lenne ő, ha ennyire nem tudjuk feldobni egymást.
2020. márc. 31. 01:30
 4/18 anonim ***** válasza:
26%

Pofánba$zom akkor majd kinyögi az igazat miért dobott.

Utána meg megkínzom, úgy hogy nem felejti el.

2020. márc. 31. 02:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nincs mit tenni.

Ha neki unalmas vagyok akkor tenyleg nem en vagyok hozzà valo. Kb ennyit gondolnék

2020. márc. 31. 05:59
 6/18 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon nyomorék indok. Meg is mondanám az illetőnek, hogy egy lúzer senki, viszlát.
2020. márc. 31. 06:53
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Nem szeretnék kötekedni, de ebbōl a kijelentésbōl csak annyit értettem meg, hogy “unalmas”.

Ez teljesen érthetō.. ne akarjon már velem lenni, aki unalmasnak tart.

Viszont annak semmi értelme, hogy valakinek az a baja velem, hogy “túl jó” vagyok vagy rendes. Ezek nem valódi indokok.

2020. márc. 31. 07:45
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ez nem igaz, teljesen érthetetlen ez az érv. Menjen akkor jó messzire
2020. márc. 31. 08:14
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mondták már ilyesmit : " te olyan jó vagy , mindig ilyet akartam mint te , tudom , hogy soha nem csalnal meg és nem vernel át.

De én inkább szakitok veled. "

:D

Hát...oké. Az unalmast nem tette hozzá , de szerintem simán ezt gondolta magában.

2020. márc. 31. 08:21
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy mivel próbálja indokolni a másik. Vége, pont, tovább kell lépni.
2020. márc. 31. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!