Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit gondolnátok, ha ezzel az indokkal szakítanának veletek?
10 , szerintem nem teljesen mindegy , hogy mivel indokolja. Mert ha elmondja mik voltak a hibaim, akkor el tudok rajta gondolkozni , hogy az valóban úgy volt , vagy sem. Ha pedig igen , akkor esetleg min lenne jó változtatnom a jövőben.
De ha előáll egy ilyen " te olyan jó vagy " idiota dumaval.. Bár éppen lehet , hogy nincs veled különösebb gond , szimplán csak nem szeretett beled. Erről meg nem tehet, ahogy te se.
ma 08:56
Mi van, ha változtatsz azokon, amik nem jöttek be a volt párodnak és következőnél meg pont azok lennének előnyök, amin változtattál? A változtatás meg egyfajta kényszercselekvés. Már nem teleszel.
Azért ha szakítást kerül a sor , általában komolyabb ok van mögötte. Én igenis szeretem ha elmondják az okát , pl állítólag én nem fejezem ki az érzéseimet.
Nekem mondjuk nem tűnik fel , hogy nem fejeznek ki. És erre nem egy ember világított rá.
Azért az ilyeneken érdemes elgondolkozni , ha az ember nem akar folyton kudarcokat.
Arra is rájöttem ( éppen ez miatt) , hogy egy nagyon nagyon érzelmes , folyton bujos , és stb pasi nem való mellém , mert biztos , hogy nem tudna engem elviselni.
Nekik talán túl "hideg " vagyok. Pedig amúgy nem vagyok az , de az ilyen típusnak kevés amit tőlem kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!