Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők! Mit gondolnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit gondolnátok, ha ezzel az indokkal szakítanának veletek?

Figyelt kérdés
"Olyan rendes vagy, veled túl jó, és ez unalmas."
2020. márc. 31. 00:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10 , szerintem nem teljesen mindegy , hogy mivel indokolja. Mert ha elmondja mik voltak a hibaim, akkor el tudok rajta gondolkozni , hogy az valóban úgy volt , vagy sem. Ha pedig igen , akkor esetleg min lenne jó változtatnom a jövőben.

De ha előáll egy ilyen " te olyan jó vagy " idiota dumaval.. Bár éppen lehet , hogy nincs veled különösebb gond , szimplán csak nem szeretett beled. Erről meg nem tehet, ahogy te se.

2020. márc. 31. 08:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

ma 08:56

Mi van, ha változtatsz azokon, amik nem jöttek be a volt párodnak és következőnél meg pont azok lennének előnyök, amin változtattál? A változtatás meg egyfajta kényszercselekvés. Már nem teleszel.

2020. márc. 31. 09:05
 13/18 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Egyrészt good riddance, másrészt meg az illető nyilván terápiára szorul, és örülök, hogy nem nekem kell a terapeuta szerepében tetszelegnem ezentúl.
2020. márc. 31. 10:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan béna indok, hogy ezután én is szakítani akarnék vele.
2020. márc. 31. 11:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám, hogy ez csak egy kifogás. De ha komolyan gondolja és neki a dráma kell, akkor jobb is, hogy nem maradunk együtt, azt tőlem sose fogja megkapni.
2020. márc. 31. 12:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért ha szakítást kerül a sor , általában komolyabb ok van mögötte. Én igenis szeretem ha elmondják az okát , pl állítólag én nem fejezem ki az érzéseimet.

Nekem mondjuk nem tűnik fel , hogy nem fejeznek ki. És erre nem egy ember világított rá.

Azért az ilyeneken érdemes elgondolkozni , ha az ember nem akar folyton kudarcokat.

Arra is rájöttem ( éppen ez miatt) , hogy egy nagyon nagyon érzelmes , folyton bujos , és stb pasi nem való mellém , mert biztos , hogy nem tudna engem elviselni.

Nekik talán túl "hideg " vagyok. Pedig amúgy nem vagyok az , de az ilyen típusnak kevés amit tőlem kap.

2020. márc. 31. 13:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
12 , szóval nem azt mondom , hogy akkor kényszeresen át kell magunkat formálni , olyanná amilyenek amúgy sem vagyunk , de azért szerintem érdemes észben tartani egy két dolgot , és fejlodni általa.
2020. márc. 31. 13:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég szánalmas indok, tipikus sablonszöveg. Valószínűleg lett egy újabb kiszemeltje.
2020. ápr. 1. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!