Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennél, ha így szakítanána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha így szakítanának veled?

Figyelt kérdés

Hazaérsz este, látod hogy a párod már összecsomagolt, megkérdezed hogy miért, erre annyit mond hogy nem akar többé együtt lenni veled, és távozik. Nem éred el telefonon, nem hajlandó beszélni veled, nem kapsz választ, így ér véget 5 év. Mit tennél? Mit éreznél?

Most mesélték egy dokumentum filmben, megtörtént eset.

Hogy lehet ezt feldolgozni? Mennyivel rosszabb, mint egy sima szakítás?

2020. jan. 21. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt azért lehet érezni előre. Én eddig két szakításon mentem át. Egyszer velem szakítottak, de már egy héttel előtte éreztem, hogy vége lesz. Másik alkalommal én szakítottam, akkor a párom mondta, hogy érezte, ez lesz.

ha 5 év után úgy lelép, hogy erre egyáltalán nem számítasz, akkor már nagyon rég nem figyeltél rá

2020. jan. 21. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen egyetértek #1-essel. Azzal történik ilyen, aki notóriusan csak és kizárólag azt látja meg, amit látni akar.
2020. jan. 21. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is éreznie kellett.

Akkor szakítanék így, ha megtudnám, hogy megcsal és nem lenne kedvem a hülye magyarázkodást hallgatni.

2020. jan. 21. 18:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ember nem egyik pillanatról a másikra jön rá, hogy bumm vége szakítok.

Az már napok hetek hónapok óta benne van és őrlődik benne...

Max a msáik nem veszi észre ha az odáig van érte.

2020. jan. 21. 18:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen ez így van, egyértelmű.

De ti hogy reagálnátok, mit tennétek?

2020. jan. 21. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Velem már többször szakítottak úgy, hogy még ennyi indokot sem kaptam. Mit tettem? Kikészültem, sírtam, aztán tovább léptem. Persze x idő múlva már jöttek volna a magyarázatok, de most őszintén, ki a fenét érdekli már akkor?Szakítottak, maradjanak is a seggükön.
2020. jan. 21. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig csak néznék ki a fejemből, hogy nem tűnt fel, hogy gáz van. Aztán összeszedném magam és nem picsognék én sem olyan után, aki így zárta le.

Szerintem ez sokkal rosszabb, mert nem kapsz válaszokat.

2020. jan. 21. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
28%

kb...

"nabaz**d meg, erre jól ráb**asztam..."

ha tehetném azonnal lefeküdnék egy jó csajjal , csak nem akarok fizetni érte, anélkül meg nem jön össze 1 nap alatt...

szóval rendelnék egy pizzat, vennék egy üveg édes bort, betelefonálnék a munkahelyemre hogy fertőzéses beteg vagy és b**asznék a világra és mindenkire 1 napig :)

2020. jan. 21. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én olyanrol is tudok hogy naszutrol hazajottek a csavo elment dolgozni es munkabol hazajovet a csavonak a cucca az ajtoban varta. Igy szakitott vele a friss menyecske.
2020. jan. 23. 22:30
 10/10 MolotovPunk ***** válasza:
Előjelei csak lehettek a szakításnak.Nem?Én általában megéreztem 1-2 héttel azelőtt,ha valaki szakítani akart velem.Voltak előjelek rá.Az biztos,hogy nem lennék a helyedben,de velem már történt olyan is,hogy valaki több mint 1 év járás után sms-ben szakított velem.
2020. jan. 25. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!