Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha újra felbukkana egy korábbi szerelemed aki korábban átvert?
Én esetem ez volt: ( nem kötelező elolvasni) teljesen belezúgtam és hónapokkal később se tudtam miért lett vége, mikor minden tökéletes volt. Aztán 2 hónap múlva enyhült a szebb, fél év után már nem izgat a dolog és 10 hónap után már kezd gyűlöletbe át fordulni ez az egész és most meg semleges, néha akarom meg egyszerre nem is látni.
De néha részegen ráirsz az illetőre, de ő nem nagyon válaszol. Ez még jobban fokozza a gyűlöletet iránta. 1 hónapja volt 🤣
Szóval mennél dolgozni és ott álna az ajtód előtt, mit csinálnál?
"Szóval mennél dolgozni és ott álna az ajtód előtt, mit csinálnál?"
Mennék dolgozni.Ő meg álljon ott, amíg nem fárad el.
Nem érdekelne ennyi idő elteltével a jelenléte már, és az ok sem, amiért eltűnt szó nélkül.Ha akkor nem tisztelt meg egy őszinte válasszal, később már nem érdekel.
Voltam hasonló helyzetben, bár ott telefonon akart volna magyarázkodni 4 hónap elteltével.Nem érdekelt.
Köszönnék neki. Kultúr ember vagyok.
Aztán mennék tovább. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!