Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit kezdjek a párom kisebbségi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a párom kisebbségi komplexusával?

Figyelt kérdés

Vagy masnak a nőjét magasztalja ahelyett hogy kihúzná magát neki milyen nője van. Más nőjét dícséri csak a sajátját nem.

Vagy féltékeny hogy biztos a nőjének más pasi kell nem ő.

Vagy az önbizalmát akarja más csajokkal helyreállítani.

Stb

Ha szembesítem is önmagával akkor visszadobja hogy en lennék kisebbségi komplexusos. Aki azt hiszo neki más nők tetszenek, meg a stb.

Holott sajnos- saajnos ő a sérult.

Annyit tudok ha vki mégcsak nem is latja a "betegségét", vagy mentális zavarát azon biztos hogy nem lehet segíteni.

Azaz hagyjam elúszni akit szeretek, mert menthetetlen az egész?

Kezdem feladni. És ez holtbiztos.

Utolso szóként várok még valami utolsó véleményeket mielott feladom elengedem.

2021. nov. 11. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Szid le, támad le. Hogy neked nem ilyen férfi kell hanem egy komoly aki kihúzza magát és nem rinya gép mert ha barátnőt akartál volna, lezbikusnak álltál volna. Ha meg azzal jön, hogy te milyen vagy, határozottan mond meg, hogy ne veled takarózzon meg nem rólad van szó most.

Tudom durva, de az ilyen lecseszések, durva betámadások működnek csak az ilyeneknél.

Olvastam is egy pszichológustól hogy így kell. Ott egy nőnek a férje panaszkodott mindig, hogy megöli magát. De nem akart semmi ilyet csak sajnáltatta magát. A pszichológus javaslatára mikor megint felhozta, kicsapott egy kést az asztalra, hogy ha akarja csinálja. Utána soha többet nem hozta fel a dolgot a férje.

De amúgy ha másra van szükséged, dobd ki. Van rengeteg magányos férfi a világban.

2021. nov. 11. 18:13
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
93%
Szimplàn manipulatív a frici 😂
2021. nov. 11. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mit szeretsz?
2021. nov. 11. 18:20
 4/9 A kérdező kommentje:

Abszolut felháborodik es kicsavarja rám.

Ez pont olyan, ami.köztünk megy, mint amikor a bolond bolondozza le az orvost.

Köszi a tippet amugy. De vitában mindig ő győzött eddig. Nagyon erősen le tud engem kommunikalni sajnos.

Már látom ahogy a kövi nője fog mellette vergődni aztan szakítás/válás.

Mindig a sajátja a rossz csak.egy jo gondolata nincs a nőkről soha csak aki "távoliakrol", aki nem az övé("a szomszed kertje mindig szebb"pontosan amig az nem az ő kertje..)

2021. nov. 11. 18:20
 5/9 A kérdező kommentje:

2# ez nem az. Ő valoban elhiszi ill azt hiszi amit mond!

3# az megint más téma ezis erdekelme amugy hogy akitől joforman viszolyog az ember akkor a szerelem miert köti mégis? Miert fáj elhagyni egyilyet?? Komolyan nem latok ebben sem logikat.

2021. nov. 11. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Mert a stressz magas szintű érzelem és mivel nő vagy és érzelmek alapján működsz, ez éltet. Rengeteg nő stresszfüggő, ez a pillangó, az izgi, a kiszámithatatlanság deeee mégis fontos h ismerős legyen ahonnan származik, illetve az is benne tart h ha már ennyit szenvedtél, nem éri meg kilépni.
2021. nov. 11. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:
96%
minek vagy együtt olyan emberrel aki az idegeidre megy ?? A válasz, te is olyan beteg vagy mint ő, csak magadban kevésbé ismered fel a negatív dolgokat .
2021. nov. 11. 22:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudsz olvasni gondolom
2021. nov. 12. 05:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki... ez csak rosszabb lesz - tudom, mit beszélek, nekem 2,5 évem ment rá ilyen emberre. :( És a végén már magamat utáltam, mert olyanokat beszólt, hogy atyaég.

Nem vagyok beképzelt, tudom, hogy vannak hibáim, csak épp ő a külsőmmel cs.sztetett (magaságommal, hajammal, ilyesmik).

2021. nov. 12. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!