Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ex barátnő esetleg újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex barátnő esetleg újra szeretné kezdeni vagy inkább alap jó viszonyt szeretne?

Figyelt kérdés
Pár napja történt az eset,hogy volt párom velem utazott(tömegközlekedésben dolgozok),felszállt köszönt is,aztán oda jött pár szót váltani,tök normálisan,előtte pedig teljesen az ellenkezője volt az elmúlt évben.Most meg mesélte a dolgait miket csinál,családi dolgok,akkor kérdezte nálunk mindenki jól van-e?Én szokásaimat kérdezte,ugyan azt az italt iszom-e alkalmanként mint régebben,hobbimról tud,meg jó kedve volt mosolygott.Igazából bevallom jól esett,de meglepett most hova rakjam a dolgot,hogy szeretne-e egy alap jó viszonyt vagy nem tudom. Van párja egy ideje pedig.Nemtudom valakinek hasonló élménye volt-e esetleg?
2021. nov. 8. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet csak tovább lépett, már elengedte a veled kapcsolatos sérelmeit és azért állt le veled barátságosan elbeszélgetni. A leírásod alapján úgy viselkedett veled, mint egy régi ismerőssel és mivel van párja is, valószínűbb, hogy nem akar tőled többet, csak hogy ne legyetek rosszban és ha összefuttok valahol, ne legyen kelelmetlen, lehessen pár szót váltani.
2021. nov. 8. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem akar rosszban lenni veled.
2021. nov. 8. 23:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Oksi rendben :) köszönöm. Igen harag nem volt köztünk alapjaiban,ezért nem is értettem miért volt eddig negatív velem,mert rosszat nem tettünk egymásnak. Fiatal is szóval meg értettem ha nem szerette volna még le kötni magát,hát,rossz időben találkoztunk talán :)
2021. nov. 9. 02:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyobb esélyt látok rá hogy az van mögötte amit az #1-es írt. Érzelmileg már teljesen lezárt, túlléped rajtad ezért tud fesztelenül, lazán beszélgetni veled szimplán mint egy régi ismerőssel.

Tipp: ha legközelebb beszélgettek teszel egy halvány célzást a "régi szép időkre" ha elengedi a füle mellett, vagy befeszül akkor egyből látod mi a pálya.

2021. nov. 9. 02:20
 5/5 A kérdező kommentje:

4# lehet ez így van amit az 1# írt,mert el telt azért már sok idő azóta,ami nem is baj,mert miért cirkuszolni stb.

Az utolsó rész amit írtál: sok olyat mondott arra utalva,hogy figyelemmel kíséri dolgaim,pedig tiltott,törölt meg ilyenek,gondolom valaki mutathatja.Meg hogy neki sok "bűnei" vannak hosszadalmas lenne meg gyónni.

A párjáról privát vélemenyem szerint,túl hirtelen döntött szerintem,mert gyorsak voltak az események akkor,időt sem hagyott magának pici magányra.De majd megpróbálom esetleg amit írtál egy két emléket,hogy reagál rá

2021. nov. 9. 05:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!