Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat az exem?
Figyelt kérdés
Már vagy három éve szakítottunk, mivel távkapcsolatba kényszerültünk és tudtuk, hogy nem működne. Nem utáltuk meg egymást, mégis fájdalmas volt és nem maradtunk semmilyen kapcsolatban. Azóta megkeresett és sokat beszélgettünk, de nem tudom mit szeretne tőlem. A beszélgetéseink barátiak és nem mutatja, hogy többet gondolna bele. Én így már szívem szerint többször is lezártam volna ezt a parttalan beszélgetést, de mindig folytatja és feldob valami új témát. Sokszor érződik is, hogy csak nem akarja elengedni a beszélgetést. Például amikor az időjárásról kérdez. Fogalmam sincs mit akar, de láthatóan semmit. Először azt hittem többet szeretne, de nem lép semmit. Nekem már kezd kínos lenni, hogy a semmiről beszélgetünk. Mondjam meg neki, hogy ne keressen többet? Vagy kérdezzek rá, hogy mit akar így hirtelen?2021. nov. 7. 17:23
1/3 anonim válasza:
Szexet akar, csak még nem mert felhozni.
2/3 anonim válasza:
Nyilván felmelegíteni a dolgokat, csak nem mondja ki.
3/3 FoxtrotLidérc válasza:
Kérdezd meg pacekba, hogy mit akar. Tedd meg a lépést fele. Így is úgy is kiderül az igazság - a többi rajtatok áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!