Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit akarhat az exem?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat az exem?!

Figyelt kérdés
Üdv. 3 éve szakított Velem a párom,mert elhanyagoltam Őt. (1,5evig voltunk együtt) Utána Neki sorra jöttek a bulik,falta a pasikat kb,de mindenkiben csak csalódott,mert csak arra kellett mindenkinek. 3 év után elkezdtünk beszélgetni újra, találkozni. Sokat sétáltunk, beszélgettünk,de úgy erre a témára nem tértünk ki. Én félek attól,hogy újra elveszítem.. Séta közben is úgy sétáltunk egymás mellett,mint két jó barát. Kezdeményezni nem merek,mert nem látom jelét annak,hogy esetleg akar a valamit. Vagy csak Én komplikálom túl,nem tudom. Valaki járt már hasonlóan?! 😁

2021. aug. 9. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak barátként tekint rád🤷🏻‍♀️

Nekem is van egy exem akivel majdnem mindennap beszélünk egy ideje.

2021. aug. 9. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Növeszd ki a tököd. Kell neked az a nő vagy nem kell?
2021. aug. 9. 20:23
 3/4 FoxtrotLidérc ***** válasza:

2-eshez csatlakozom. Mondd el neki, hogy szereted. Mondd el neki, hogy azóta másképpen teszel/látsz nagyon sok dolgot. Azt is mondd el neki, hogy nem akarod elveszíteni újra. Ha nem működne a részéről: Engedd el - végleg. Ha működne, kis lépésekben haladj, és csak következetesen! :)))

Kívánom nektek a legjobbakat! :)))

2021. aug. 10. 01:18
 4/4 Nancy666 ***** válasza:

Szia!

Szerintem is próbálj rá,finoman,nem lerohanva.Valahogy puhatolózz!

Én nagyon drukkolok nektek, hogy hátha így új emberként (azért csak eltelt nem kevés idő) egymásra találnátok!

Remélem ő is hasonlóképpen érez!

Sok sikert! :)

25/N

2021. dec. 1. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!