Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit akarhat az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat az exem?

Figyelt kérdés

Röviden már több mint másfél éve nem vagyunk együtt, most pedig találkozni szeretne. Ő azóta összejött egy olyan C típusú jellemtelen "emberrel" aki eleve szét akarta rombolni a kapcsolatunkat, és még mindig együtt vannak. Nekem is van azóta barátnőm, de ezt nem tudom hova tenni. Kíváncsi vagyok hogy mit akar, de ennyi. Eszem ágában sincs visszafogadni.

Sajnos nem olyan egyszerű hogy belemegyek a találkozóba, mert akkor a barátnőm is jönni szeretne és akkor nem valószínű hogy kiderül valójában mit is akar. Nincs előtte titkolni valóm, de elég féltékeny típus. Főleg hogy az exemről van szó...

Mit akarhat, illetve hogy beszéljek vele?

2020. aug. 6. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Írd meg neki, hogy milyen témában szeretne beszélni. Máskülönben nem mësz, mert ha csak baráti csevejt akar, akkor ahhoz neked túl értékes az időd.
2020. aug. 6. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Kit érdekel az exed? Gondolom haragszik a palijára és akar egy kis szexet,kalandot. Ha neked is bejön a dolog és meg akarod csalni bnőd akkor menj találkozni,ha meg hidegen hagy a csaj akkor minek mennél bárhová is az exeddel???
2020. aug. 6. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány éves vagy, de azt megszokták kérdezni, milyen okból a tali.

Ha nem mondja meg, nincs tali...ha ott átver, le van sz@rva...

Te ismered viszonyotokat, mit érdemel...stb...segítséget e...

2020. aug. 6. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Én már azt se értem, hogy miért beszéltél vele? Oké, ő írt neked gondolom, felkeresett. De neked csak simán törölni kell az üzenetet és kész, menni tovább. Ha másképp keresett, akkor megmondod nem köszi nem veszek semmit, szia.

A múltat le kell zárni emberek, mert máskülönben elszarja a jelenlegi kapcsolatot.

2020. aug. 6. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Ahogy a többiek is mondják, a jelenlegi kapcsolatodat kockáztatod, ha szóba állsz vele. Én nem tenném, és egyértelműen kiakadnék, ha a páromról kiderülne, hogy bármilyen szinten is felvette a kapcsolatot az exével.
2020. aug. 7. 06:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ki akarja puhatolózni, hogy van-e mèg visszaút hozzád, mert nem vált be a jelenlegi pasija sem. Aztán ő meg tipikusan kapcsolatfüggő, liánozó picha, aki csak akkor lèp, ha biztosan van hova.

Teljesen felesleges találkoznotok. Mond meg neki, hogy kapcsolatban vagy, ès nem fogsz más nőkkel találkozgatni. Se barátkènt se máskènt. Pont.

2020. aug. 7. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha van pasija, és az jellemtelen, akkor szerintem te egy talon pasinak kellenél és ennyi az egész tedd magad túl rajta annyira hogy az se érdekeljen hogy még egyáltalán létezik a földön.
2020. aug. 26. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!