Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat az exem?
Röviden már több mint másfél éve nem vagyunk együtt, most pedig találkozni szeretne. Ő azóta összejött egy olyan C típusú jellemtelen "emberrel" aki eleve szét akarta rombolni a kapcsolatunkat, és még mindig együtt vannak. Nekem is van azóta barátnőm, de ezt nem tudom hova tenni. Kíváncsi vagyok hogy mit akar, de ennyi. Eszem ágában sincs visszafogadni.
Sajnos nem olyan egyszerű hogy belemegyek a találkozóba, mert akkor a barátnőm is jönni szeretne és akkor nem valószínű hogy kiderül valójában mit is akar. Nincs előtte titkolni valóm, de elég féltékeny típus. Főleg hogy az exemről van szó...
Mit akarhat, illetve hogy beszéljek vele?
Nem tudom, hány éves vagy, de azt megszokták kérdezni, milyen okból a tali.
Ha nem mondja meg, nincs tali...ha ott átver, le van sz@rva...
Te ismered viszonyotokat, mit érdemel...stb...segítséget e...
Én már azt se értem, hogy miért beszéltél vele? Oké, ő írt neked gondolom, felkeresett. De neked csak simán törölni kell az üzenetet és kész, menni tovább. Ha másképp keresett, akkor megmondod nem köszi nem veszek semmit, szia.
A múltat le kell zárni emberek, mert máskülönben elszarja a jelenlegi kapcsolatot.
Lehet, hogy ki akarja puhatolózni, hogy van-e mèg visszaút hozzád, mert nem vált be a jelenlegi pasija sem. Aztán ő meg tipikusan kapcsolatfüggő, liánozó picha, aki csak akkor lèp, ha biztosan van hova.
Teljesen felesleges találkoznotok. Mond meg neki, hogy kapcsolatban vagy, ès nem fogsz más nőkkel találkozgatni. Se barátkènt se máskènt. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!