Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit akarhat tőlem az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem az exem?

Figyelt kérdés
Ő szakított velem, mióta szakítottunk (6 hónapja) 1 hónap szünettől eltekintve kb. minden nap beszélünk, mindent megosztunk egymással. Egyikünknek sincs azóta senkije. Kb 2-3 hetente találkozunk, de csak apróságok miatt, nem töltünk együtt huzamosabb időt. Akkor mindig meg is öleljük egymást, ami nagyon jó érzés... és neki is, ezt mondta is. Viszont azt is mondta, hogy ő továbbra is úgy gondolja, hogy nem szeretné velem folytatni. De akkor miért? Ha neki is jó érzés velem lenni, és ő sem tud engem elengedni, mert folyamatos ír ő is nekem. Én szívem szerint folytatnám, persze elfogadtam, hogy ő nem akarja, és ennek is örülök, hogy legalább barátként nem veszítettem el. Miért áll ellen akkor az érzésének? (Én vagyok a lány, 8 évet voltunk együtt)
2021. márc. 21. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
meg akar dugni
2021. márc. 21. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak nehezíted az elengedést. :( ő valószínűleg csak addig akae maga mellett tudni, míg képbe nem jön nála egy újabb nő. :(
2021. márc. 21. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik szeret téged, de más okból nem akar veled maradni.

Tegyetek egymásnak egy szivességet és állapodjatok meg, hogy 3 hónapig nem keresitek egymást. Ha ezt nem teszitek meg, leragadtok.

2021. márc. 21. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért szakítottatok?
2021. márc. 21. 19:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Mert szerinte "nem volt minden tökéletes". Voltak problémáink, de szerintem ezek apró viták voltak, és simán megoldhatóak, viszont ő úgy gondolta, hogy ezek már nem férnek bele (mondjuk olyan volt, hogy ő nem pakolt el egyáltalán, de amikor hazajött, számonkérte rajtam, h "milyen kupi van", miközben én a vacsorát főztem, és ezen nyilván kiakadtam) Szerintem megijedhetett a túlzott kötődéstől..elég rossz példát látott otthon, a szülei elváltak, az anyukájának mindig más pasija volt, nem látott tartós, boldog kapcsolatot példaként, amiben természetesek sajnos a problémák is.
2021. márc. 21. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a pasi egyszerűen nem szeret téged.

De tegyél egy próbát. Kérd meg, hogy döntse el, mit akar. Szakítotok rendesen vagy megpróbáljátok újra együtt? Ha szakítani akar, akkor soha többé nem beszélsz vele. Adj neki mondjuk 1 hetet, hogy átgondolja. Ez a köztes vergődés senkinek sem jó.

2021. márc. 21. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rossz ötlet barátkozni vele, ha közben arra vágysz kezdjétek újra, nehezen fogsz továbblépni. Szakított, azaz nem látott rá megoldást, hogy megoldjátok a problémát. Jobb lenne továbblépned, mint egy olyan személyre várni, aki kidobott. Olyan, mintha talonban tartana.
2021. márc. 21. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a se veled se nélküled kapcsolat nem fog neked jót tenni, kérdezd meg tőle mit akar tőled, veled akar lenni vagy nem . Ha nem akkor csak megnehezíti neked a felejtést elengedést. Szakítás után az a jó ha nem maradsz kapcsolatban az exel ,mert ha mégis az megnehezítené az elengedést. Pár hónapja velem is szakított az exem, igaz nem volt 1 évws a kapcsolat , én sem tartottam már vele utána a kapcsolatot, töröltem a közzöségi oldalon is az ismerőseim közül,hogy könnyebb legyen az elengedés, azóta már egész jól vagyok
2021. márc. 22. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!