Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kell szakítani távkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell szakítani távkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz döntés előtt állok, nem történt semmi nagy dráma, nem szoktunk veszekedni, vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem látom már értelmét ennek a kapcsolatnak a távolság miatt.

Nagyon tartok attól, hogy össze fogom törni a barátom szívét, pedig nem érdemli meg, ő sajnos nem érzi azt, hogy bármi is hiányozna a kapcsolatunkból, és nagyon hosszú távra tervez, neki én vagyok az igazi, de én ezt már nem mondhatom el róla. Nem akarom tovább húzni az idejét, és nagyon fog hiányozni az életemből, de nem látok jobb megoldást... Még soha sem kellett nekem szakítanom, pláne nem úgy, hogy csak én érzem szükségét a szakításnak, és nagyon nem tudom hogyan, mi módon fogjak hozzá. Még annyit, hogy nagyon soká lesz, mire újra találkozunk, addig nem tudok várni, tudom, hogy az ezelőtti személyes találkozáson kellett volna, de akkor mikor felhoztam neki, hogy nekem ez így nem éppen kielégítő, akkor azt mondta, megoldjuk. De én azóta is ugyanúgy érzek.

2021. nov. 7. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mint kb kihúzni egy szőrszàlat.

Gyorsan, hogy be ne gyulladjon.

Fáj egy kicsit , de ha nem teszed elfertőzödik

2021. nov. 7. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
gondolom eddig is csak azért vártál, hogy meglegyen az új "jelölt"
2021. nov. 7. 11:38
 3/8 A kérdező kommentje:
gondolkodtam azon, hogy addig leszek vele, míg meg nem ismerkedem valaki mással, de az van, hogy nem tervezek pár évnél tovább maradni ebban az országban, ahol jelenleg lakom, és itt más is az értékrendszer, mint otthon. Miután befejezem az egyetemet, mindenképp hazaköltözöm. Tehát itt sem keresnék aktívan párt magamnak... aztán tudjuk milyen a szerelem.
2021. nov. 7. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
A szívét össze fogod törni, ez ezzel jár. Minél tovább húzod, annál rosszabb, vegyél egy nagy levegőt, és tedd meg. Ha már nem személyesen, akkor legalább ne írásban, hiszen lesznek kérdései. Meg kell próbálni megértetni vele, hogy felesleges rád várnia!
2021. nov. 7. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
38%

Kb igy:

Szia edes, hogy aludtal? Tudod, az ejjel azon ragodtam h nagyon rossz ez a tavkapcsolat es arra jutottam hogy szakitsunk

Ok

Nem gond?

Nem

Csa

Csa

2021. nov. 7. 13:22
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Hát ne sms-ben... Vagy próbálj személyesen találkozni vele vagy hívd fel legalább
2021. nov. 7. 14:03
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
távkapcsolatban, általában telefonon hívásban vagy üzenetben szakítanak :)
2021. nov. 7. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen nyugodt, hogy megoldjuk, lehet, hogy megoldja valakivel

En így jártam a távkapcsolatommal, pedig az en volt pasim surgetett, hogy menjek már haza. Es latogattuk egymast eleg gyakran. Megis megcsalt folyamatosan. Haza ment hozza a csaj ejjel

2021. nov. 7. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!