Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szakítani távkapcsolatban?
Nagyon nehéz döntés előtt állok, nem történt semmi nagy dráma, nem szoktunk veszekedni, vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem látom már értelmét ennek a kapcsolatnak a távolság miatt.
Nagyon tartok attól, hogy össze fogom törni a barátom szívét, pedig nem érdemli meg, ő sajnos nem érzi azt, hogy bármi is hiányozna a kapcsolatunkból, és nagyon hosszú távra tervez, neki én vagyok az igazi, de én ezt már nem mondhatom el róla. Nem akarom tovább húzni az idejét, és nagyon fog hiányozni az életemből, de nem látok jobb megoldást... Még soha sem kellett nekem szakítanom, pláne nem úgy, hogy csak én érzem szükségét a szakításnak, és nagyon nem tudom hogyan, mi módon fogjak hozzá. Még annyit, hogy nagyon soká lesz, mire újra találkozunk, addig nem tudok várni, tudom, hogy az ezelőtti személyes találkozáson kellett volna, de akkor mikor felhoztam neki, hogy nekem ez így nem éppen kielégítő, akkor azt mondta, megoldjuk. De én azóta is ugyanúgy érzek.
Mint kb kihúzni egy szőrszàlat.
Gyorsan, hogy be ne gyulladjon.
Fáj egy kicsit , de ha nem teszed elfertőzödik
Kb igy:
Szia edes, hogy aludtal? Tudod, az ejjel azon ragodtam h nagyon rossz ez a tavkapcsolat es arra jutottam hogy szakitsunk
Ok
Nem gond?
Nem
Csa
Csa
Ha ilyen nyugodt, hogy megoldjuk, lehet, hogy megoldja valakivel
En így jártam a távkapcsolatommal, pedig az en volt pasim surgetett, hogy menjek már haza. Es latogattuk egymast eleg gyakran. Megis megcsalt folyamatosan. Haza ment hozza a csaj ejjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!