Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat, ti ezek után ti szakítanátok?
A barátom 29 éves, az anyja mégis úgy bánik vele mint egy kisgyerekkel. Engem pedig látványosan nem kedvel. Amikor erről beszélgettünk a barátommal azt mondta, hogy ilyen az anyja, nem tud vele mit kezdeni. Én nem akarok többet hozzájuk menni, mert nekem nem kell a feszültség. Erre ő azt mondta, hogy mivel távkapcsolatban vagyunk, az nem lesz jó, ha csak kéthetente találkozunk (hétvégente szoktunk találkozni, egyszer én mentem hozzájuk, egyszer ő jött hozzám), mert neki az nem fér bele, hogy mindig ő jöjjön hozzám. Különköltözni nem fog, hozzám meg nem tud költözni, mert a vírus miatt nincs munka.
Szakítanátok?
Megértem a problémád , viszont a párod is, ugyanis egy felnőtt embert(az anyját) nem fogja tudni megváltoztatni, mondhat neki bármit is...
Nem tudom mi a probléma, bár nem is lényeges, a mondandóm akkor is az hogy mindenképp a cél egy saját közös lakás lenne. Messzi anyóstól, apóstól, szülőktől.
Azt is megértem hogy nem engedheti meg magának a minden hétvégés utazást, ha nagy a táv.
Viszont a célon amit írtam ,neki is dolgozni kellene.
Nem minden távkapcsolat egyből "szánalmas bohóckodás". A miénk (350 km) 2 évig jól működött, míg összeköltözünk. Gagyik ezek a leszólások, csak azért mert te képtelen vagy valamire, másnak még mehet.
Megértem, hogy a barátodnak nem megoldás, hogy csak ő utazik. Az gáz, hogy 29 évesen nem költözik el otthonról és anyuci kicsi fia, de te választottad. Egy távkapcsolatban áldozatokat kell hozni és kompromisszumokat kötni, és te ezeket már nem akarod bevállalni. (Ahogy ő sem). Ha nem találtok más megoldást és kevésnek éreztek havonta kb egy találkozót, akkor ez így nem fog működni. Lehet érdemes a szenvedésnek mihamarabb véget vetni, különben tényleg csak bohóckodás lesz. Vagy kibírjátok amíg lesz munka és hozzád költözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!