Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan szakítanátok a hisztérikussá váló másik féllel?
Ordítani, sírni és a falba fog öklözni, miközben őrjöng. Együtt élünk, az ő lakása.
Ilyenkor mi a legjobb megoldás? Szakítás előtt keresni egy albérletet, lefixálni, szépen áthordani a nélkülözhetetlen cuccaidat, majd szakítasz? És pár nappal/héttel később, amikor a másik fél megengedi, akkor visszamész a cuccaidért?
Hogyan szokták ezt intézni?
Emberek... nyilván nem így kezdtük a kapcsolatot. Hanem szép, fokozatosan jött elő egy olyan személyisége, ami már nem tolerálható ép ésszel. Ez az összeköltözéssel már elkezdődött, a 3 hetes home office alatt elérte a csúcspontját is.
Mivel hiszek benne, hogy elsősorban nem eldobni kell valamit, hanem megjavítani, ezért már a kezdeti stádiumban is voltak erre törekvések, beszélgetések, probléma-megvitatások, sikertelenül.
Most csupán elértem abba a stádiumba, hogy szeretném lezárni a legkevesebb őrjöngéssel és agresszióval. Mivel életem első párkapcsolata ezért bizonytalan voltam, hogy mi lenne az ideális megoldás ebben a helyzetben.
Albérlet, elcuccolsz, egyre kevesebbet beszélj vele, távolságtartás amennyire lehet. Majd nyilvános helyen sok ember közelében szakitasz.
Telefonszámátát töröld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!