Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen érthető és elfogadható hogy le lettem cserélve erre a másik pasira?
3 hónapja mentünk szét az exemmel és 2 héttel később már új pasija volt. Az új pasi világot látott ember, egész Európát bejárta már, 4 nyelven beszél, 700 000 Ft nettó a jövedelme, mindemellett saját lakása van Budapesten és vidéken is van háza, kocsi (10M feletti), menő cuccok (kb. mindene Apple)... folyton viszi mindenhova, 1 hónapos együttlét után már kastélyszállóban voltak.
Én ezzel szemben vidéken dolgozom, 2 műszakban karbantartóként 200 000 nettóért. Van autóm, amit 1 millióért vettem. Nincsenek Apple cuccaim, Huawei telefonom van és nem vagyok nagy utazó.
Valóban ennyire fontos az anyagi dolog? Meg az hogy ő sokkal izgalmasabb életet él nálam?
Én is megadtam a lánynak mindent, de simán pattintva lettem...
25/f
Ez van..Amúgy igen, nagyon sok mindenkinek izgalmasabb az az ember aki jön megy utazik stb..
Ebből is látszik h a volt párod nem igazán szeretett, vagyis nem úgy ahogyan kellett volna?
Megfordítva a kérdést, ilyen nővel akartál egyuttmaradni?
Ja és pont így jártam én is, lépj túl rajta, keress olyat aki önmagadért értékel nem az x ezer ft nettóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!