Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónap után szakítanátok, ha érzitek, hogy nem passzoltok össze a párotokkal?
29 éves vagyok és egy 8 éves kapcsolatból léptem ki. A jelenlegi párommal, akivel 4 hónapja vagyok együtt, nagyon jól érzem magam, sok időt töltünk együtt és ilyenkor minden jó. De amikor én vagy ő hazamegyünk és magam vagyok, azt érzem, hogy nem ő "életem párja/leendő férjem/gyermekeim apja", mert eléggé másképp látjuk a világot meg nem látom rajta, hogy ő törtető lenne, aki megküzd a céljaiért, tehát nem tudok rá "felnézni", mint "A Nagybetűs Férfire". Már ha ilyen létezik egyáltalán...
Az a helyzet, hogy félek, mert 8 évet már "elparazoltam" egy rossz kapcsolatra és nem akarom, hogy újabb évek teljenek el így. Ráadásul a szüleim is állandóan piszkálnak, hogy nekem már házasodnom kellene, unokát akarnak, stb stb, ami megint csak frusztrál, mintha kifutnék az időből...
Ti voltatok már ilyen helyzetben? Szakítanátok? Mennyi időt adnátok egy ilyen kapcsolatnak?
Apró dolgok miatt biztos nem rúgnék fel egy jó kapcsolatot. Ez pedig amit itt leírtál igencsak apró dolog.
Vele kéne beszélned hogy mik a céljai , hogyan gondolja elérni azokat? Vagy jó neki egy nyugisabb élet, és nem akar karriert?
Amit tökre megértenék... Én például tettem azért hogy előrébb jussak. Dolgoztam keményen, hol fizikailag , hol lelkileg amortizálódtam. Mostanra nincs senkim, egyedül vagyok. Megérte? A válasz egyértelműen az hogy nem.
Ne keríts ennek akkora feneket, ha szeretitek egymást , élvezzétek, és legyetek boldogok. Csak ez számít.
Nekem 5 év ment el egy rossz kapcsolatra...
Fiatalabb vagyok nálad,de a szerelmet korábban kezdtem,mint az átlag...
Mi mindent hasonlóan láttunk,csak a másikról feltételeztük a rosszat.
Az élettársammal közel 2 éve vagyunk együtt.
azt hiszed,hogyha mindenbe egyeztek véleményileg nézőszempontilag,akkor lesz jó egy kapcsolat?
A kompromisszumkötés közös megegyezések,megbeszélgetések dolgokról,bizalom,és még sorolhatnám..attól lesz jó.
Most felszedhet x pasit az ember,meg x nőt.
Várni az igazira,meg úgy látni,hogy na ő nem lesz jó szülő,az sem oké.
Meg a szülők könnyen tudják mondani,hogy mit szeretnének...egy gyerek hatalmas felelősségvállalás,meg a szükségleteit is el kell látni egy gyereknek.
És nem,nem szakítanék.a problémákat meg kell beszélned a párkapcsolatodban,lehetőleg veszekedés és sértődés nélkül,és úgy,hogy ne bántsad meg.
Mikor ért véget az előző kapcsolatod,kedves kérdező ?
Ha még friss amiatt is lehet ez a dillemád, mégiscsak hosszú kapcsolat volt,nem meglepő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!