Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy rájöttem hogy kb megcsalt és ezért szakítani akarok vele? (Ti is szakítanátok? )
Szóvaaal arra lettem figyelmes hogy egy közösségi platformon a barátom egy csajszi képe alá olyanok ír hogy "adj p*nát*... amúgyis sok random lány ismerőse van, és hát nemtudom, eddig is fura volt, na de ez? már sok. Szerintetek is egyfajta megcsalásnak számít amit tett? Ti is szakítanátok?
A másik kérdésem, hogy hogyan kéne ezt az egészet felvezetnem? Ő elég lobbanékony és nem akarok nagyobb vitát mint ami elkerülhetetlen, emellett voltam olyan ostoba hogy van rólam intim képe... ő nem olyan hogy bárhová is kirakja, de kicsit aggódom. Tudom hogy hülye voltam, de már nem tudok mit csinálni, főleg hogy távkapcsolatunk van...
Szóval szerintetek hogyan kéne levezetnem ezt a dolgot? nagyon ideges vagyok.
A távkapcsolat alatt azt érted, hogy max kicsapta 1 képedre? :D [Már bocs de hát gyakorlatilag erről van szó.]
Am nem, ez nem megcsalás Az meg hogy te miért szakítasz rád van bízva.
A kérdéses képet/képeket legalább arc nélkül küldted?
OMG Lépj be az "idős emberek szexuális aurával" nevezetű Facebook csoportba. Ez ott kb. egy meme jelenleg. Valószínűleg mind a ketten ismerik ezért írta a képe alá ezt VICCBŐL.
Csak hogy tiszta legyen a kép egy képernyőkivágás egy bácsi kommentjéről amit egy modell lány képe alá írt: "üdv adj pi-át"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!