Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok helyemben?
Figyelt kérdés
Szóval járok egy lánnyal 3 hónapja. Míg suli volt könnyű volt találkozni, de most szünidő alatt nem az. A szülei kicsit szigorúak, kicsinek (16 éves) találják a lányukat a pasizáshoz és olyannal nem is engedik el akit nem ismernek. No de, én erősködtem ,hogy mondja azt,hogy anem csajokkal megy a városba és akkor elengedik, ugyse tudja meg senki. Ő nagyon nem akart bele menni,de végül miattam csak megtette. Így tudtunk találkozni 1 hónap és pár hét alatt kb. 5-ször,de a hatodik alkalom is megvolt csak akkor látott valaki és beköpött a szüleinek. Ezek eltiltották tőlem és egész nyáron nem mehetis többet sehova. Szerintem szakítanék vele, mivel nem mert a kapcsolatunkért kiállni. Folyton azt mondja,hogy ismeri a szüleit, és csak nagyobb bajt csinálna ha állna magyarázkodni, és,hogy igazuk van, csak egy alkalomról tudanak de ő akkor is hazudott. Azt mondja hagyjam el ha úgy van keressek mást,csak na azt mondtam ott leszek mellette mert szeretem. Ti mit tennétek ebben az esetben?2019. júl. 25. 10:35
1/10 A kérdező kommentje:
Hogy anem a csajokkal megy ki,-ben nem kell az anem.
2019. júl. 25. 10:36
2/10 anonim válasza:
Te sodortad őt és a kapcsolatotokat sz@rba ráadásul ki sem állsz a Barátnőd mellett meg a kapcsolatotok mellett talpig férfi vagy barátom
Arra meg esetleg nem gondoltál hogy talalkozz a szüleivel hogy megismerjenek? Akkor meg esetleg el is engedte volna veled a lányukat
3/10 A kérdező kommentje:
Az ötletet ő hozta fel,de nem akarta véghez vinni. Jónak találtam ezért beszéltem mégis rá. Akkor csak ő vitte magát szrba ,nem? A szüleit meg messziről kerülöm ha lehet, szerintem abnormálisak.
2019. júl. 25. 10:54
4/10 anonim válasza:
Nem akarta végül de rabeszelted. 2 ember munkája.
Ha nem találkoztál még velük akkor mire alapozok ezt a kijelentést hogy abnormalisak?
5/10 anonim válasza:
Meg ez egy aprócska akadály amit igen könnyen lehet orvosolni. Mi lesz így később ? Mikor már azért rendesen próbára lesztek téve?
6/10 A kérdező kommentje:
Mesélt már róluk a csajom,hogy miken szoktak összekapni,hogy agresszívak és semmire se nyitottak, ezért nem éltem a lehetőséggel,hogy a szülinapjára elmenjek és megismerjem őket. Tuti ott is cirkusz lett volna ha tudják,hogy járunk. És eleve,hogy emiatt így megbüntették, kösz nem kívánom őket megismerni.
2019. júl. 25. 11:02
7/10 Klau97hun válasza:
A szülők helyébe én se szívesen ismernélek meg 😉
8/10 anonim válasza:
Hát szerintem akkor hagyd ott a lányt ha egy minimum szinten se erőlteted meg magad. Másik meg hogy előbb utóbb találkozni fogsz velük szóval csak az eselyeid rontod ezzel.
Harmadik meg miért más szavára adsz? Vele azért ilyenek mert a szülei veled nem lesznek ugyan olyanok mint vele ezt tudhatnád.
9/10 anonim válasza:
Ha szereted akkor egy ilyen dolog miatt nem fogsz vele szakítani. Ha meg szakitasz vele, akkor nem is szeretted igazán.
10/10 anonim válasza:
Ha lenne lányom és ilyen pasit szedne össze, sörétessel látogatnálak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!