Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már úgy veletek, hogy azt hittétek, hogy a másik
annyira haragszik rátok, hogy nem is mertetek hozzá
szólni?
Igen volt ilyen. Mikor csúnyán váltunk el. Aztán mikor újra találkoztunk, megbeszéltük. Sok volt az érzelem, de valójában nem gondoltuk komolyan azokat amiket egymáshoz vágtunk. Békében vagyunk azóta.
2021. nov. 4. 23:44
Hát tegyél egy kísérletet.
Ha együtt voltatok, akkor biztos valahol kapcsolatban vagytok még.
Pl. facebook. Köszöntsd fel szüli- vagy névnapján. Vagy keress valami hasonló semleges "hozzászólási" lehetőséget.
2021. nov. 4. 23:55
Tipp: ne barkochbázz, ne találgass, ha ki akarod békíteni a másik embert akkor jelezd neki, hogy bánod a dolgot és ugyanúgy kötődsz hozzá érzelmileg. Ne feltételezgess, hanem cselekedj!
2021. nov. 5. 00:49
Ilyen még velem nem volt - gondosan el szoktam vágni a szálakat, ha vége. Amíg ezt nem teszem meg, addig szóljon, vagy hallgasson örökre. :)))
2021. nov. 5. 00:51
Ha megváltozik a kommunikáció minősége, akkor könnyen előfordulhat ilyen. Nehéz ilyenkor jól beszélni, hogy ne legyen sértő a másiknak. Vissza kéne talán térni a szerelmes verzióra. A másikat meg hagyni:)
2021. nov. 5. 04:07
6/10 A kérdező kommentje:
7/10 A kérdező kommentje:
Eléggé összekaptunk, most nem beszélünk egymással és attól félek, hogy ez így is marad. Nem merem megkeresni, hozzá sem merek szólni. A kommunikációs csatornákat elvágta közöttünk.
Nalunk volt màr.
Korabban nagyon berágott ha kulon alszunk vagy reggel gyorsan lelépek.
Egyik alkalommal egy ilyen reggel utan kuldtem a szokasos joreggelt üzit es irtam h csak sietnem kellett.
Egesz nap nem irt vissza nem vette fel egyszersem, csak kicsöngött, semmire nem reagált, már pánikban voltam. De olvasta amiket irok aztan már azt sem.
Gondolom örült a kálváriámnak.
Aztan atmentem már hozzá hogy mi van es unott fejjel kozolte hogy csak vásárolni volt nezzem miket vett es lepihent aludni meg ilyenek.
Nem egyszer játsza ezt el velem
Más miatt(kiderult nem is szeret nőzik stb)de szakitunk amugy.
2021. nov. 5. 08:52
Ha megszuntette a kommunikacios lehetoseget koztetek, nem alaptalan a gondolat, hogy nem akar rolad tudni vagy beszelni veled.
2021. nov. 5. 12:45
Amikor bizonytalan szitu jön, akkor könnyen ki lehet egy gyenge kapcsolatot kezdeni. Bármi lehet az ok. A lényeg, hogy az irányt tisztává kell tenni és akkor lehet esély.
2021. nov. 5. 12:48
További kérdések: