Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek van lehetőség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van lehetőség ezek után egy normális, emberi viszonynak?

Figyelt kérdés

Pár hete egy barátságban borítottam, elmondtam, hogy többet érzek iránta. Már azelőtt tudtam, hogy nincs esélyem nála, mielőtt őszinte voltam vele, de már nehezen bírtam és szerettem volna felszabadulni ebből.

Mikor legközelebb találkoztunk, akkor én elfordultam, szégyelltem is magam és azt is hittem, hogy ha nem veszek róla tudomást, akkor az nekem mennyire jó lesz. Hát nem így történt. Ezek hatására ő letiltott mindenhol, már nem érem el.

Szoktunk összefutni, de mai napig nem tudok ránézni és most már ő is kerül engem.

Viszont én szerettem volna ezt valahogy békésen lezárni, de nem találtam meg a helyes utat.

Szerintetek érdemes még megkeresni egy utolsó beszélgetésre, hogy elmondjam neki ezeket? Vagy már halott ügy és jobb is így?

Mi a véleményetek?

2021. okt. 26. 00:08
1 2
 1/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
89%
Léptél, nem jött össze, ennyi. Meg merted lépni a lépést, ami már önmagában oké dolog. Egy feladatod van most: Szerintem engedd el a dolgot, lépj tovább, és keress egy olyasvalakit, aki viszonozza az érzéseidet. :))) Ezt az illetőt ne keresd többé, illetve építsd le. :))) Magadnak csinálsz szívfájdalmat, ha nem így teszel.
2021. okt. 26. 00:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mire mennél vele ha ismét "visszafogadna"? Megszűnnének az éréseid? Inkább csak tovább emésztenéd magad. Majd ha lenyugodtál ÉS TÉNYLEG megszűntek az érzések akkor pár év múlva próbáld vele megbeszélni addig felesleges. Te nem megbeszélni akarsz tudat alatt hanem igét hirdetni, meg azt várod a nagy beszélgetéstől meggondolja magát. Nem fogja, csak magad szívatod. Engedd el.
2021. okt. 26. 00:45
 3/17 A kérdező kommentje:

Igazából én csak arra vágyom, hogy minden sértődés és megbántódás nélkül legyen partner abban, hogy tudjam őt kerülni és ez ne valami kellemetlen szituáció legyen, hanem felém egy gesztus, egy segítség, hogy tényleg el tudjam engedni. Idáig mi jóban voltunk. Nem tudom, hogy ő most mit érez vagy gondol, csak feltételezem azt, hogy azt hiszi, hogy épp meg vagyok sértődve az elutasítás miatt.

És ez miatt is szeretném magam tisztázni, hogy ne gondoljon már ilyen alantas embernek.

2021. okt. 26. 01:23
 4/17 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem csak írd meg azt, hogy nem haragszol, de időre van szükséged, hogy le tudd zárni, és ezért egy időre jobb, ha nem találkoztok. De ha elmúlt, akkor szeretnéd, ha újra felvennétek a kapcsolatot, barátként.
2021. okt. 26. 06:21
 5/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom már megírni neki, mivel le vagyok tiltva a platformokon.
2021. okt. 26. 07:35
 6/17 anonim ***** válasza:
F/L?
2021. okt. 26. 09:30
 7/17 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő a történetben.
2021. okt. 26. 10:00
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem értem minek tiltott le , hiszem ő utasított vissza.

Azt sem értem hogy miért erölteted mèg, minek akarsz ràírni.

Ha még kommunikàlni akarsz vele miért nem tudod személyesen vele megbeszèlni.

Gyerkesek vagytok

2021. okt. 26. 10:18
 9/17 anonim ***** válasza:
Nagy barátság volt akkor. De én örülnék egy ilyen barátnak🙂
2021. okt. 26. 11:50
 10/17 A kérdező kommentje:

8# Úgy érzem, hogy nem olvastad el, amit írtam, most akkor direkt neked idemásolom:

"Szerintetek érdemes még megkeresni egy utolsó beszélgetésre, hogy elmondjam neki ezeket?"

Egy árva szóval sem írtam, hogy én írni akarok neki, nem is tehetem, mivel le vagyok tiltva. A beszélgetés kifejezés pedig élő szót jelent. Azért mielőtt beleállsz egy másik emberbe, aki tanácsot kérni jött, illendő megfelelően tájékozódni.

2021. okt. 26. 13:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!