Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a legjobb barátnődnek szakítás után pár nappal friss kapcsolata lenne mit mondanál neki?
Figyelt kérdés
Látom, hogy belement kapcsolatba az első pasival, hogy felejtsen és tudom, hogy az ilyen kapcsolatok nem tartanak soká. De elrontom a kedvét, ha megmondom, hogy ezt gondolom és lehet megutálna. Ha viszont azt mondom, hogy egy szuper kapcsolatnak gondolom az nem igaz, hazudni se akarok. Ti mit mondtok hasonló szituációban?2021. okt. 23. 18:38
A kérdező szavazást indított:
megmondanám amit gondolok
kerülném a témát
csak azt mondanám legyen óvatos
garatulálnék neki
17 szavazat
1/10 anonim válasza:
nem kell ra semmit mondani, csinalja, ha ettol jobban erzi magat, az o dolga.
2/10 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá, így max gratulálhatsz neki
3/10 anonim válasza:
De ha azért ment bele a kapcsolatba, hogy felejtsen, akkor ő is tudja, hogy ez nem ígérkezik komolynak (legalábbis nekem a logika így adja ki).
Viszont, ha Te mást látsz rajta, akkor mondd el neki a véleményed. Legjobb barátnők vagytok, szerintem meg fogja érteni és nem támadásnak vagy fejmosásnak fogja venni.
4/10 anonim válasza:
En csak siman tudomasul venném es ennyi. Nem az anyja vagyok
5/10 anonim válasza:
Az ő élete, az ő döntése.
Egyébként pedig simán lehet, hogy az előzőbe már nem is volt szerelmes, aztán jött az új, aki fenekestől felforgatott mindent körülötte. Velem is így történt, a barátnőim velem örültek. Fordítva is így lenne.
7/10 anonim válasza:
Semmit, nekem is új lett, 7 év után szakítottam, 9 évnél tartunk az "újjal" és 2 gyerekünk van 😒
8/10 anonim válasza:
"Semmi közöd hozzá, így max gratulálhatsz neki" - A jóbarátok azért vannak, hogy elmondják az észrevételeiket még ilyen esetekben is
9/10 anonim válasza:
A jóbarát azért van hogy támogasson
10/10 anonim válasza:
Nem mondanék neki semmit, csak kérdeznék és hallgatnék. Nem azért a barátnőm, hogy ítélkezzek felette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!