Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet szakítás után küzdeni egy nőért, úgy, hogy ne vegye zaklatásnak?
Másodjára mondja, hogy ne beszéljetek, közben meg sem gondolta magát.
Hagyd békén és ne alázd meg magad!
ha nem akarsz magadból hülyét csinálni, hagyd... vagy ő fog keresni, vagy nem... de ha te mész utána, akkor azzal csak boostolod az egoját, és esélyt sem adsz annak hogy hiányozz neki
inkább gamelj, kondizz, tanulj... próbáld meg jól érezni magad!
26/F
De ez amúgy miért van? már, hogy a szakítás miért a "kapcsolat" végét jelenti? Az a PÁRkapcsolat végét jelenti, miért ne lehetne jóban maradni a másikkal?
Vagy ennyire retteg mindenki, hogy akkor majd félred*ugnak?
magyarázzátok ezt el nekem, van valaki az életedben aki neked fontos, akivel boldog vagy, akit szeretsz, akivel közös terveid vannak a jövőre, nem? Akkor hacsak nem valami brutális módon ér véget a dolog, miért ne lehetne jóban maradni?
most lehet én vagyok a "hülye" de két exemmel is szoktam beszélni néha ,egyikkel még össze is szoktam futni évente egyszer-kétszer kajálni meg beszélgetni, mások miért ilyen furcsák eben? Mert volt egy harmadik exem, akivel meg egy istennek nem tudom ezt összehozni és sivalkodik, hogy zaklatom, mikor leszólítottam. 😂 és bevallom nem értem, a régi barátaidat se dobot el, akkor a régi párjaidat, akivel valaha együtt tervezted leélni az életedet miért ilyen norma "eldobni és elfelejteni"?
Szerintem senki nem állította, hogy ne lehetne jóban lenni. Én is jóban vagyok minden exemmel. De ha elkezdenének "küzdeni értem", azt maximálisan zaklatásnak érezném.
"egy kis helye csak maradhat az életemben, nem?"
De, nyilván. Csak az emberek egy része nem szereti, ha az ex ostromolja hogy kezdjék újra a párkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!