Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez zaklatásnak számít?

Ez zaklatásnak számít?

Figyelt kérdés
volt barátnőmmel 1.5 hónapja szakítottunk és előfordult, hogy hívogattam, sms-t írtam meg hogy leribancoztam mert utólag kiderültek dolgok (megcsalt). Baráti körömnek elmondtam mindent róla, hogy miket csinált. Az anyja szerint keverem a szart, de nem egy tanúm van, hogy tényleg azokat csinálta és nem egy személy, akinek elmondott dolgokat...

2013. máj. 26. 10:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

tesó,

le kéne kopnod erről a csajról,míg föl nem nyomnak valahol,vagy esetleg egy két kancigóval meg nem veretnek,

-kitelt már a te becsületed itt,

2013. máj. 26. 11:01
 2/11 A kérdező kommentje:
csak írtak, hogy ha megint zaklatom, akkor feljelentenek :) de nem hiszem hogy ebből bármi bajom lehet, de gondoltam azért megkérdezem
2013. máj. 26. 11:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha még mindig hívogatod akkor lehet zaklatás...amúgy én abba hagynám ha megcsalt nem érdemel meg téged...ráadásul igaza van az elsőnek az ilyen simán rád küldhet 1-2 vagy több kan-cigányt és akkor még te szívod meg....
2013. máj. 26. 11:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Tőrőld ki a telóbol a számát és tiltsd le fécről azt nélépj kapcsoiba vele akor nem.
2013. máj. 26. 11:16
 5/11 A kérdező kommentje:
nem lépek vele kapcsolatba, utoljára tegnap előtt hívtam fel, hogy a mai nap mégse számítson rám mert megtudtam valamit...
2013. máj. 26. 11:23
 6/11 A kérdező kommentje:
ja, legelső kapcsolatom volt, 13 hónapig bírtam :/
2013. máj. 26. 11:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Gratulálok. Minek zaklatod szerencsétlent még mindig? Ez szokott úgy visszafelé elsülni, hogy ő elmondja mindenkinek, hogy mennyivel később is zaklattad - ez meg már pletyka, hogy te nem hagyod békén az exeidet, ez meg csak rontja a jövőbeli esélyeidet.

Konkrétan az anyjának van igaza, tényleg csak azt csinálod.

Mi vagy te, valami öregasszony?

2013. máj. 26. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Avval hogy zaklatod, leribancozod, kibeszéled a háta mögött, csak magadat minősíted. Mi vitt rá hogy ilyen sunyi alattomos akármi legyél? Ha bajod van vele/velük akkor menj oda, mond bele a képükbe és hagyd ott őket. Jah, de ahhoz már gyávák vagyunk.

Egyébként pedig feljelenthetnek zaklatásért.

Nekem is vége lett másfél-két éve egy kapcsolatnak és nem mondanám épp békésnek azt a szakítást. A lány anyja teljesen hülye volt és sikerült komplett hülyét csinálni belőlem. (nem is igazán a lányt hibáztatom érte) Oda mentem és rohadjál meg az utolsó szó akkor is az enyém alapon belemondtam egyenesen a képükbe a véleményem. Azóta nálam még csak említés szintjére sem kerültek.

2013. máj. 26. 12:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez tényleg zaklatás. Miért nem állsz már le? Megcsalt, vége, ennyi. Lépj tovább, mert ez már beteges, és ne csodálkozz ha tényleg feljelentenek.
2013. máj. 26. 17:18
 10/11 anonim válasza:

Sok kis gyepár európai selyemfiú !!!

Fújj.

Gyengék vagytok ! Más helyeken, például keleten és az arab világban ha egy nő ilyet csinál azt kikötözik az utca közepére, nyilvánosan megszégyenítik, majd szabadon meg lehet ölni is.(illetve a férjének joga van kinyírni )

Szerintem ezt itt is be kellene vezetni, nem pedig az egyenjogúságot.

A férfiak ettől lesznek papucsok. Hülyék..

2013. máj. 27. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!