Ez zaklatásnak számít?
tesó,
le kéne kopnod erről a csajról,míg föl nem nyomnak valahol,vagy esetleg egy két kancigóval meg nem veretnek,
-kitelt már a te becsületed itt,
Gratulálok. Minek zaklatod szerencsétlent még mindig? Ez szokott úgy visszafelé elsülni, hogy ő elmondja mindenkinek, hogy mennyivel később is zaklattad - ez meg már pletyka, hogy te nem hagyod békén az exeidet, ez meg csak rontja a jövőbeli esélyeidet.
Konkrétan az anyjának van igaza, tényleg csak azt csinálod.
Mi vagy te, valami öregasszony?
Avval hogy zaklatod, leribancozod, kibeszéled a háta mögött, csak magadat minősíted. Mi vitt rá hogy ilyen sunyi alattomos akármi legyél? Ha bajod van vele/velük akkor menj oda, mond bele a képükbe és hagyd ott őket. Jah, de ahhoz már gyávák vagyunk.
Egyébként pedig feljelenthetnek zaklatásért.
Nekem is vége lett másfél-két éve egy kapcsolatnak és nem mondanám épp békésnek azt a szakítást. A lány anyja teljesen hülye volt és sikerült komplett hülyét csinálni belőlem. (nem is igazán a lányt hibáztatom érte) Oda mentem és rohadjál meg az utolsó szó akkor is az enyém alapon belemondtam egyenesen a képükbe a véleményem. Azóta nálam még csak említés szintjére sem kerültek.
Sok kis gyepár európai selyemfiú !!!
Fújj.
Gyengék vagytok ! Más helyeken, például keleten és az arab világban ha egy nő ilyet csinál azt kikötözik az utca közepére, nyilvánosan megszégyenítik, majd szabadon meg lehet ölni is.(illetve a férjének joga van kinyírni )
Szerintem ezt itt is be kellene vezetni, nem pedig az egyenjogúságot.
A férfiak ettől lesznek papucsok. Hülyék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!