Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitás után mikkortól számit zaklatásnak?
Szakitotam a barátomal Ő ezt nem akkarja elfogadni és lassan fél éve hivogat, a barátokon keresztül kémkedik utánam. Azt terjeszti hogy kihasználtam, hogy mindenkivel lefekszek....
Mos már egyre zavarobb és egyre durvább mit kezdhetek vele? Feljelenthetem zaklatásért?
Ismerem a típust.Őrülten,viszonzatlanul szerelmes,pokoli kín.Cserélj számot ha nem akarod,hogy hívogasson.
Ha megszakítasz vele mindenfajta kommunikációt,nem is találkoztok sehol,akkor kb fél év 1 év alatt lenyugszik.
Ha meg nem fenyegetőzik,akkor nincs gond.
akkor titulálhatod zaklatásnak, ha Te MINDEN kapcsolatot megszakítottál vele. nem veszed fel a telefont ha hív, vagy ha rejtett számon teszi azonnal lerakod. email-re, msn-re és hasonlókra semmilyen módon nem reagálsz. zárd ki az életedből, és ha lehetséges, a barátaidat is kérd meg erre.
zaklatásért feljelentheted, valszeg hivatalosan nem fog történni semmi, de ha az idézést (vagy fejlentést nem tudom mi a hivatalos eljárás) kézhez kapja, talán elgondolkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!