Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a csajom ha elhagyott de féltékeny? Féltékenyitéssel vagy hanyagolással esetleg nyomulással-utóbbit zaklatásnak veszi?
Aztmondta a csajom szabadságra van szüksége mert még fiatal és egyedül akar bulizni nem velem.. (18) De érdeklődik van e csajom haveroktól. (féltékeny) Ha lenne valakije nem lenne az nem? Elbíztam magam, nem bókoltam, már csak ugy voltam hogy oké megvan ennyi.. 16 Hónapnak TELEFONON vetett véget. Kérdem: Örökre vége, vagy 1 ideig? Erre ezt irta: "Nem látom értelmét 1ütt lenni, de talizhatunk néha ha gondolod." 1. hanyagoljam amig megbékél és keres, 2. tegyem féltékennyé (ez kétélű dolog) 3. keressem mindennap?
Egy nő véget tud vetni 16 hónapnak (megcsalásmentes kapcsolatnak) telefonon hip-hopp örökre? Minden smsre reagál, és nem küldött el örökre.. mit lépjek erre? Nekem csak Ő kell. Egy Nő irja meg: féltékeny lehet egy nő ha van uj fiuja a régire??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!