Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklatásnak veszi ha hívogatom?
Lány vagyok.
A bajom az, hogy reggel 6kor megy el, és mire elintézi a napi teendőit, lesz kb este 8, fél9. Mondjuk meg is fizetés érte rendesen, de ez mind1.
Napi 2 vagy 3 email az mindig van, és 1 sms az tuti, többet akkor szóltam küldeni ha kölcsönkapom vkitől a mobilját.
Irodában dolgozik, folyamatosan telefonál (ügyfeleknek), meg a gépen dolgozik (tehát ha emailt írok neki, és arra válaszol, azt hiszik a többiek, hogy dolgozik!).
Most nézem, hogy butaságot írtam. Tehát még egyszer.
Meg is fizetik őt azért, hogy több mint 12 órát a melóhelyén legyen.
Szia!
Ne mássz rá annyira h megfulladjon mert akkor csak menekülni fog tőled:D
ja és senki nem szereti szerintem ha rámásznak és szerintem eléggé undi dolog ..... nekem nem 1 volt pasim zaklatott és mászott rám ... mondjuk egyszer már nagyon be dühödtem és elküldtem a p*....
remélem téged nem fog elküldeni a p*...
kb 20-25 perce hívott ő. Mondtam neki, hogy majd hívom, azt mondta már alig várja.
Mindig azt mondja, h örül ha hívom vagy írok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!