Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok ha azt érzitek nem szeret a másik?
"Azt mondta ő az elején nem, hanem később tud az érzelmekben elmélyülni..."
De szar duma arra, hogy "emberileg nem fogtál meg semmivel"! Ugyanis szerintem ilyen nincs, hogy "úgy járunk fél évig, hogy tök hidegen hagysz, utána meg majd fogom magam és szeretlek." :D Ez csak arra szolgál, hogy ne nyafogj a törődésért. Bár ha még szexelni se nagyon akar, akkor nem tudom, mi a fenét csinál. Mindegy, az a lényeg, hogy ez az egész neked egy kaki.
Ha valaki olyan barom párkapcsolati filozófiát mond neked, amit nagyon nem érzel magadénak, azzal ne is kezdj, nem lesz jó neked. Ez sem jó.
Párom is ilyen, annyi különbséggel hogy ő szeret, de állandoan azt várja, hogy én ugráljak.
En kezdeményezem a szexet, ölelést, mindenfèle beszélgetést is. Kezdek nagyon belefáradni.
Legutobb kipróbáltam, hogy nem csinalok semmit, akkor mi lesz.
Beszálltam a kocsiba, koszontem de nem adtam puszit es egész uton nem szólaltam meg.
Hát ő se adott puszit, nem is kérte, es egy szót se szolt hozzám.
Aztan azt hitte bajom van, igy elgondolkodott az ajtoban "beengedjen e",nem nyitotta ki és nezte mi lesz a reakciom(balhezni megyek e hozzá), csak sajnos elröhögtem magam. Bementünk.
Pár témát bedobtam, azokra reagált. Ha nem beszélek, akkor viszont tv, es a bazi nagy csend.
Nem kezdeményeztem direkt szexet ölelést se, erre ő sem. Nem volt szex sem.(pedig állandoan van)
2 éve egyutt. (Néha már ugy érzem hogy mentálisan ő egy nem egészséges ember.)
En már pótlékot keresek. Olyat, aki legalább hozzám szól, rámír, kezdeményez ő is, vagy megölel, udvarol, vagy bármi.
reggel se szol hozzám. (Nemhogy még csinálna reggelit vagy reggeli puszi vagy Bármi helyett, a bazi nagy semmi van. Így én erre köszöntem, mondtam sietnem kell, es eljöttem.(puszi nem volt, mégcsak nem is hiányolta) Teljesen belefáradtam már hogy en ugrálom körbe őt meg én viszem a kapcsolatot a hátamon.
Szoval sztem léteznek "beteg"emberek. Ismerd ki őt kerdezz rá hogy kapcsolatban milyen lenne!
3.voltam
Ő ilyen.
Ha nem érzed akkor ott a vàltàs lehetősége
Vagy az àtnevelès😁 ami idő
5#nem biztos hogy ilyen.az is lehet másba teszi ezeket az energiáit.
Ra kell kerdezni pl kapcsolatban ő hogy alszik(atoleli a párját?)
Csinal e reggelit van e joejt vagy joreggelt puszi stb.
Ha kapcsolatban is ilyen hogy meg nem mozdulna mert őt kell korbeugrálni, akkor jobb lelépni.
Mert hosszu távon ez tarthatatlan.
Talán nem is akar elmélyülni.
Az érzelmek vagy jönnek, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!