Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Több,mint egy év után volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több,mint egy év után volt párom "fel bukkant"es elkezdett köszönni, Nektek is volt ilyesmi már?

Figyelt kérdés

Harag mentesen mentünk külön barátnőmtől,fájdalmasan engedett el sírt,hívogatott utána egy ideig telefonon, de ő úgy érezte,hogy szakítania kell egy másik srác felbukkanása miatt akibe szerelmes lett. Meg ertettem meg minden,persze kb sziven szúrtak akkor,de igyekeztem ugyan így tartani az emberi énemet,mint most is vagyok meg voltam mindig is,nem balhéztunk.

Eddig egy-egy alkalommal láttuk egymást,inkább el fordult, vagy lehajtotta fejét akkor épp.Elmúlt hetekben viszont,kora reggel megjelent a megállóban,én eggyel előbbi busszal szoktam menni, ő következővel 8-10 perccel ,de már ott van. Mivel eddig nem is akart köszönni se,így nem igen erőltettem ezt,és mikor felszálltam,rám nézett és intett,meg le lehetett olvasni,hogy mondja szia.Mondom most mivan ilyenkor.. beszélgessek vele így "semlegesen" ha ott van?

2021. okt. 14. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha másik pasi miatt hagyott el, akkor magasról szard le.
2021. okt. 14. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Ha van minimális önbecsülésed, kettészarod az exedet, kérdező.

Eszembe nem jutna kuncsorogni valakinél, aki a kapcsolatunk alatt szerelmes lett másba és lecserélt, mint egy ócska cipőt. (Szíve joga, de hogy velem ott és akkor örökre vége, az tuti)

2021. okt. 14. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs de mit csináljon ha szerelmes lett? Elhagyta, nem megcsalta. Maradt volna a kérdezővel, mert az előbb jött? Ilyen az élet, törődj bele.
2021. okt. 14. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:

#3 Már bocs, de én is azt írtam, azzal van a kérdező exe, akivel akar, de az meg nekem engedtessék meg, hogy ne vegyem azt vissza, aki egyszer elhagyott másért.

Ezt tanácsolam a kérdezőnek is, ő meg majd eldönti, mit akar.

2021. okt. 14. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van.
2021. okt. 14. 22:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Igazából mindenkinek igaza van ebben a helyzetben. Mert ha valaki ezt csinálja,annak segíteni kell a kabátot rá adni,ha menni szeretne.Talán nálam az a "gond"nyugodt vagyok vagy nemtudom mi ez,tehát hogy túl nyugodtan kezelek úgy mindent az életben,ha olyan van, ha köszön,mondok egy helot és megyek tovább. És az utolsó előtti hozzá szóló kimondta végül is,hogy más miatt hagyott el,akkor ott mar a bizalom is elszáll,és így a vissza fogadás az szinte lehetetlen így,ha arra menne a dolog.

Talán kis pszichológia is ez,hogy jobban fájhat ez neki,mint hogy itt drámázni.

2021. okt. 14. 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele beszélgetni sehogy se. Ha köszön neked maximum egy távolságtartó visszaköszönéssel lerendezed, semmi több nem kell.
2021. okt. 14. 23:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Igen ezt teszem egy normalis semleges köszönés,es megyek tovább,vagy bármi hasonló.
2021. okt. 16. 14:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!