Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog hagyni egy másik lányért?
Azt kéne megértened, hogy ez nem egy objektív értékmérő, hogy a barátodnak, aki nyilvan egy senki a sok közül, egy másik lány tetszik. Az ő véleménye, ízlése egy a sok közül. Te ettől nem lettél semmivel se kevesebb. Azzal viszont saját magadat értékeled le, hogy esküvőt tervezel egy olyannal, aki másba szerelmes. És arra vársz, hogy ő szakítson veled, ha majd eldől hogy biztosan összejön neki a másik lány. Addig téged talomban tart, te meg vársz?
Az bárkivel megtörténhet, hogy a párja másba szeret bele. A lényeg, hogy erre hogy reagálsz, hogy szamolsz el magad felé. Megalázod magadat vagy leporolod magad, és tovabblépsz, és azzal alapítasz családot, aki beléd szerelmes, nem pedig másba. Időben vagy, fiatal vagy, szabad vagy. A döntés a tiéd. Ne más döntsön az életedről.
3-as vagyok és nő.
és a lelke mélyén mindenki tudja, h. igazat szóltam.
ha tudtok angolul, olvassatok már evolúciópszichológiai tanulmányokat, empirikus tény, hogy a pasik a fiatalabb nőket preferálják, azért, amiket leírtam.
Lehet, hogy megköveztek az eltérő válaszért, de ha a párod még nen csinált semmit a lánnyal, és bevallotta neked, hogy érez valamit felé, akkor azért szerintem még menthető a dolog. Egy nyolc éves kapcsolatról beszélünk, amit nem kellene csak úgy kidobni, ha menthető! Mindig lesz olyan házasságban is, hogy valamelyikőtök elkezd vonzódni valaki más iránt, de dönthet úgy, hogy hűséges marad, és nem csal meg téged, és ilyenkor a döntés az, ami igazán számít, nem pedig az érzések.
Természetes, hogy neked ez most nagyon rossz érzés, fáj az önbecsülésednek, de ha még szereted és egyébként jó a kapcsolatotok, szerintem meg lehet próbálni együtt megoldani ezt a helyzetet, párterápiával, munkahelyváltással.
Ha pedig sikerül megoldani, majd utána gondolkodhattok újból az esküvőszervezésen, azzal a tudattal, hogy sikerült egy ekkora problémát együtt megoldanotok, ami mindenképp pozitív a jövőre nézve.
De miért kellene ekkora problémával házasságba, családalapításba belevágni. És akkor csodálkozunk, hogy ennyi a válás. Nincs 3 gyerekük, hogy miattuk muszáj lenne együtt maradni, megoldani, párterápiázni. Ráadásul le sincs futva ez a dolog, mert a férfi lebegteti a nőt.
Ha házasodnak, előttük van még minden, és sok nehézség is, amit egymást szeretve sokkal könnyebb megoldani, és az élet is nagyon sokkal boldogabb úgy. Barátsagra,rokonszenvre miért alapozná a házasságát egy fiatal nő? Annyira más érzes, ha az embert tényleg szeretik, nem pedig a szomszéd gimnazistára csorgatja a nyálát a kedves férj.
Sajnálom. Ez borzasztó:(
Sok erőt, és tud,hogy hogy te ettől nem lettél kevesebb.
Te ugyan olyan fantasztikus vagy mint eddig, és egy olyan férfit kívánok, aki ezt mindig kátni fogja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!