Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha a pasid rajongásig odalenne egy másik lányért, habár hűséges maradna hozzád?
Figyelt kérdés
Szeret téged, és nem akar megcsalni, de odáig van a másik lányért, aki szép, az érdeklődési köre szinte ugyanaz, mint a pasidé, és a humora is nagyon jó, ráadásul okos is?2018. szept. 27. 19:09
1/15 anonim válasza:
Ha rajongana érted, ott lenne melletted, és nem más mellett lenne. De nincs.
2/15 A kérdező kommentje:
Én vagyok a barátnője. Tudom, hogy szeret és nem fog megcsalni, de rosszul esik, hogy valaki más ennyire felkeltette az érdeklődését.
2018. szept. 27. 19:13
3/15 anonim válasza:
Hagynám, hogy szabadon rajongjon a lányért.
Mi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol a párod csak fizikailag van jelen, és lelkileg nincs?
5/15 anonim válasza:
2 Akkor meg mit aggódsz? Ha okos a másik nőci, eszébe nincs a kapcsolatodba taposni. egyébként ahogy az ember idősödik, és bölcsé válik, teljesen más szemmel nézi az embereket. És ahogy olyan emberrel találkozik, mint amilyen ő,az nagyon sokat jelent neki-és nem mint férfi/nő, hanem mint ember.
6/15 anonim válasza:
Számomra talán ez még rosszabb, mint egy meggondolatlan félrelépés(persze az is rossz és megbocsáthatatlan).
Fekszik mellettem és közbe máson jár az esze? Neeem. Ennek nem tennem ki magam.
7/15 anonim válasza:
Miért nem jön össze ezzel a lánnyal?
8/15 anonim válasza:
rendelnék neki a legközelebbi ünnepre egy életnagyságú álló kartonfigutát a nőről... meglepi lenne.
9/15 anonim válasza:
Nem akadályoznám meg benne, hogy közelebb kerülhessen a rajongása tárgyához, azaz szakítanék vele.
10/15 anonim válasza:
Ha még hasonlítgat is, hogy jaj, bezzeg xy tök laza, akkor még pakolni is segítenék, ne tartsuk fel egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!