Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál, ha a pasid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, ha a pasid rajongásig odalenne egy másik lányért, habár hűséges maradna hozzád?

Figyelt kérdés
Szeret téged, és nem akar megcsalni, de odáig van a másik lányért, aki szép, az érdeklődési köre szinte ugyanaz, mint a pasidé, és a humora is nagyon jó, ráadásul okos is?
2018. szept. 27. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Elengedném. Egyszer éreztem azt, hogy a párom bánkódik valaki után, akkor elővettem őt és megmondtam neki, hogy menjen nyugodtan, nekem az a fontos, hogy boldog legyen. De nem akart elmenni. Tagadta, hogy vonzódna a lányhoz.

Szerintem nagyon vonzódott és bánkódott, de magának se vallotta be, mert a lány lepattintotta őt. Beleolvastam a levelezésükbe, egy nyelvtanfolyamra jártak és a tanfolyamtársakkal közös levelezés folyt, és a párom feltett neki leckéket, mert hiányzott és külön kiemelte, hogy neki teszi fel és a lány hihetetlen melegséggel reagálta le. Nekem ez tűnt fel, mert én meg egy fősulira jártam a párommal és mindent elkövetett, hogy a többiek észre ne vegyék, hogy van köztünk valami, soha nem írt volna nyilvánosan hozzám semmit.

Aztán későbbi levélváltásukat is olvastam, amikor már nem jártak a tanfolyamra, valami angol anyagot kért a lánytól, aki lepattintotta azzal a szöveggel, hogy nincs ideje ennyit szkennelni. Szóval hiába engedtem el, nem volt miért mennie. Persze ez lehet, hogy csak az agyam szüleménye, de szerintem nem. Mivel bizonyítani nem tudtam, ezért nem lettem volna képes én szakítani, de ha egyértelmű lett volna, ellöktem volna magamtól, miattam ne szenvedjen senki.

2018. szept. 27. 20:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tudnék vele maradni. Elküldeném a rajongása tárgyához.
2018. szept. 27. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt genyóságnak tartom, sokkal szarabb szerintem ez a helyzet, mintha megcsalna. Nyíltan rajtad van a barátnő címke, azt közben egy másik csajért van oda,. Mert mi a halálnak rajong egy másik emberért? Mert hiányzik belőled valami? Akkor miért nincs vele? Keress valaki olyat, aki érted rajong, és nem arra vagy neki, hogy .... nemtom mire. Én tuti elengedném, sőt nem is adnék neki választási lehetőséget, határozottan eldönteném, hogy vége. Mert a páromnak én legyek az első számú nő és kész. (családtagok is lehetnek nyugodtan velem együtt első helyen, azt megengedem😄)
2018. szept. 27. 22:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Segítenék neki pakolni, hogy előbb mehessen a csajhoz.
2018. szept. 28. 11:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mintha lenen egy döglött kutyád..

Ha ez a rajongás csupán hirtelen fellángolás, ami elmúlik pár hét, vagy 1-2 hónap alatt, az előfordulhat bárkivel, bár fáj erre gondolni..

De ha ez a rajongás ennyire egyértelmű, nem is tesz ellenlépséeket ( konkrétan kerüli), és már hosszabb ideje tart, vagy évekig, az már elég gázos a akpcsolatra nézve...

Utóbbi esetén ha ő gyenge kilépni, segíts neki te. Szép dolog, hogy hűséges és tisztességes aakr maradni veled szemben, de én emg nem akarnám boldogtalannak lánti. HA valóban ennyire oda van érte, és ennyire passzolnának, akkor én elengedném. Velem ezek szerint amúgy sem lenne meg ugyanez, miért venném el tőle ennek a lehetőségét, hogy ezt megélje?

2018. szept. 28. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!