Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek komoly kapcsolata van, mégis szabadságot ad a másik félnek?

Figyelt kérdés

Privátban leírok mindent. Véleményekre illetve saját tapasztalaitokra lennék kíváncsi.

Kort és nemet kérnék privátban és írom.

Köszönöm!

2018. szept. 21. 13:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az mit jelent számodra, hogy szabadságot ad a másik félnek?

Az, hogy valakik egy párt alkotnak, az nem azt jelenti, hogy akkor a tulajdonod is már egyúttal. Mindenki azt csinál, amit akar. Ha az egyik szgépen játszik, akkor azt csinálja, míg a másik mást csinál.

Nem kell egymás nyakán lógni. El lehet menni a haverokkal, barátnőkkel is közös programokra.

28N

2018. szept. 21. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

Szóval, van-e olyan, aki annyira félkegyelmű, hogy simán elnézi hogy a párja jobbra balra félrebszik, mert valszeg az apja egy darab kulának nevelte, hogy nembaj jányom, te ennyit érsz csak, a lényeg hogy valaki mellett legyél, az sem baj ha ver, és több úgy sem lehetsz annál, hogy Mucsararöcsögén legyél dohányboltba eladó.

Jah, tuti van :D

2018. szept. 21. 13:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Megcsalós szabadságra gondoltam.
2018. szept. 21. 13:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Köszi. Szerintem ilyet csak a papucsok néznek el a másiknak, akiknek nincs önbecsülésük, nem tartják semmire se magukat.
2018. szept. 21. 14:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Újabb cuckold kérdés, csak új köntösben?

Mikor unjátok már meg végre ezt a témát? :D

2018. szept. 21. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mik a körülmények, amiket említesz, de nincs olyan körülmény, ami mellett én személy szerint elnézném a megcsalást. Én szabadságot igénylek és adok is párkapcsolatban, olyan értelemben, hogy nem igénylem az egész napos csetelgetést, nincs ellenőrizgetés, megbízok a páromban, oda megy ahova akar és amikor akar. És én is. Persze, ha emellett elég időt töltünk együtt is. De ha egyszer párkapcsolatban vagyunk, az csak kettőnkről szóljon. Ennyi.
2018. szept. 21. 14:15
 7/11 anonim ***** válasza:

A kérdező arra gondol "szabadság" alatt, hogy simán elnézi hogy a párja másokat is kúr mellette.

Normál esetben az ember alapból szabadnak, és nem lekötöttnek/röghöz kötve érzi magát, ha az a kapcsolat jó.

HA a te gyomrod el tudja viselni, hogy veled párhuzamosan a kedves párod másokat is húzogat, tégy így. Biztos nem te vagy az egyetlen ilyen. Az én véleményem meg irreveláns erről most. (Bár én mondjuk tudom,hogy van, akinek elég vagyok, így eszembe sem jutna leállni ilyennel.)

2018. szept. 21. 15:24
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
Mi kölcsönösen megbeszéltük, hogy nem várjuk el a monogámiát. Nem esne jól, ha mással lefeküdne, de ne azért ne feküdjön le másokkal, mert én tiltom neki, hanem mert ő maga úgy dönt. Annyira mondjuk egyébként sem nagy dolog, hogy rámenjen a kapcsolat.
2018. szept. 21. 15:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Te a nyitott kapcsolatrol beszelsz, nem a komolyrol. De tudok jobbat: maradj szingli es akkor azzal k*rsz akkor es amikor akarod.
2018. szept. 21. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:

# 8

Elárulok egy titkot: felnőtt embereknek ne tudsz megtiltani kb semmit. Ergo egy monogám kapcsolatokban sem azért nem kúrnak félre az emberek, mert meg lenne tiltva nekik. Hanem a saját döntésük és elsősorban a saját maguk felé történő norma miatt. Gondolom akkor az is újdonságként hat rád, hogy ugyanúgy döntés kérdése itt is, hogy megcsal-e a másik vagy sem. Mégpedig az övé, nem a tiéd. Az ő lelkiismerete sérülhet, nem a tied.

Ha például neki ez eleve nem férne bele egy kapcsolatban, mert ő hűséges és monogám típus, nem a te tiltásod vagy engedélyed ellenére döntene így, hanem első sorban a saját normája, hitrendszere végett.

2018. szept. 21. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!