Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » El fog hagyni egy másik lányért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog hagyni egy másik lányért?

Figyelt kérdés
30 évesek vagyunk, 8 éves a kapcsolat, jövőre esküvő lett volna. Most ott tartunk, hogy van egy 20 éves lány, aki ki tudja miért, de erősen felkeltette a párom érzéseit, állítólag fizikai dolog még nem történt köztük. Kicsit elfogadhatóbb lenne az egész, ha olyan lenne, mint akit el tudok képzelni, hogy lenyúlhatja a párom, ha jobb vagy szebb lenne nálam, de nem. Ezt tényleg nem azért mondom, mert utálnám, amúgy egész jófej, de tényleg semmi nőiesség nincs benne. Nyilván vannak belső értékei, de eddig azt reméltem, ez bennem is látható a párom számára és nem keresi másban. Még nem szakítottunk, párom azt mondja, hogy velem akar maradni, de ez így nem jó, szenved. Egyébként magától mondta el a dolgokat. De már készülök rá mikor szól, hogy vége, és nekem is van büszkeségem, ezt így nem biztos, hogy folytatni akarom. Nem tudom hogy kezeljem, hogy lehet nem teljesen összetörni emiatt? Hogy lehet továbblépni?

2021. okt. 12. 00:44
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
98%
Semmiképp ne házasodj. Beleszeretett másba melletted és, mint egy barátnak ezt el is mondja neked. Engedd el, mert ez csak rosszabb lesz.
2021. okt. 12. 05:52
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Á, reptesd. Ha felbukkan más, ott baj van. Ha szenved miatta az egyértelmű. Tudom, nem könnyű, de így még kisebb lesz a sérülés ha most engeded el.

Tudom, anno velem is megtörtént, én nem szakítottam mert imádtam őt, de olyan mértékben sérültem emiatt hogy évek kellettek a feldolgozásához. Te ne várd ezt meg.

2021. okt. 12. 07:21
 13/37 anonim ***** válasza:
77%
6-os! Nem csak pasik, nők is tapasztalat! Én 30 éves férfiként, soha nem csaltam meg a párom. Engem többször is!
2021. okt. 12. 07:37
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes a lanyba. Nem kell hogy szebb, jobb legyen nalad, ez nem ettől függ. Te szakíts, ne rá várj.
2021. okt. 12. 07:42
 15/37 anonim ***** válasza:
10%
Ha van egy kis esze, akkor igen. Nem lehet túl okos az, aki szerint a külső határozza meg egy ember értékét, márpedig egy buta nővel nem jó együtt maradni.
2021. okt. 12. 07:57
 16/37 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező valószínűleg kötődik a lányhoz, de azért legyünk már őszinték, amelyik pasit lehet vinni a nő idomai miatt, az olyan is, és az legközelebb majd a 20-ast fogja dobni mert talált egy szebbet és jobbat.

Te ismered a párod, szóval beszéljétek meg ezt komolyabban.

15-ös vagyok.

3-ast meg szard le semmi tapintat nincs benne, csak Sikló Jani.

2021. okt. 12. 07:58
 17/37 anonim ***** válasza:
71%

#3-as az a típus aki röptében a legyet, ha nem hímnemű akkor nagyon deformált elképzelései vannak a becsületes férfiakról.

Ha becsületes a párod akkor úgyis csak kollégák maradnak a 20 éves lánnyal.

2021. okt. 12. 08:00
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Ideje valni/szakitani. A parod mast sokkal jobban kivan mint teged
2021. okt. 12. 08:05
 19/37 anonim ***** válasza:
88%

Nem tud/ akar munkahelyeden váltani?

Lehet hogy kettőtök kapcsolata hűlt ki és a másik munkahelyen is ez lenne, nem tudom.

Csak azt, hogy párom munkahelyet váltott, utóbb kiderült, hogy elkezdett érezni valamit az egyik kollega nője iránt, és mivel nem akarta, hogy bármi legyen a dologból / a nő nagyon tepert/, váltott.

Eleinte ez nagyon szíven ütött, hogy egyáltalán megtörténhetett.

Aztán belegondoltam, hogy van olyan, hogy valaki megfog, hiába szereted a párod, a kérdés az, hogy hogyan döntesz. Ezért el tudtam fogadni.

2021. okt. 12. 08:13
 20/37 anonim ***** válasza:
26%

Jelzem, hogy a #3-as, ugyan pikírt módon, de leírta kb minden kapcsolatban lévő középkorú nő egyik legnagyobb félelmét. Hogy nem lesz kívánatos és elhagyják egy fiatalabbért.

Mi erre a női reakció? A k.rva anyját a sértegető b.zinak.

Annyira igaz amit írt, hogy képesek vagytok érzelmileg bevnódni.

2021. okt. 12. 08:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!