Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog hagyni egy másik lányért?
Á, reptesd. Ha felbukkan más, ott baj van. Ha szenved miatta az egyértelmű. Tudom, nem könnyű, de így még kisebb lesz a sérülés ha most engeded el.
Tudom, anno velem is megtörtént, én nem szakítottam mert imádtam őt, de olyan mértékben sérültem emiatt hogy évek kellettek a feldolgozásához. Te ne várd ezt meg.
Kérdező valószínűleg kötődik a lányhoz, de azért legyünk már őszinték, amelyik pasit lehet vinni a nő idomai miatt, az olyan is, és az legközelebb majd a 20-ast fogja dobni mert talált egy szebbet és jobbat.
Te ismered a párod, szóval beszéljétek meg ezt komolyabban.
15-ös vagyok.
3-ast meg szard le semmi tapintat nincs benne, csak Sikló Jani.
#3-as az a típus aki röptében a legyet, ha nem hímnemű akkor nagyon deformált elképzelései vannak a becsületes férfiakról.
Ha becsületes a párod akkor úgyis csak kollégák maradnak a 20 éves lánnyal.
Nem tud/ akar munkahelyeden váltani?
Lehet hogy kettőtök kapcsolata hűlt ki és a másik munkahelyen is ez lenne, nem tudom.
Csak azt, hogy párom munkahelyet váltott, utóbb kiderült, hogy elkezdett érezni valamit az egyik kollega nője iránt, és mivel nem akarta, hogy bármi legyen a dologból / a nő nagyon tepert/, váltott.
Eleinte ez nagyon szíven ütött, hogy egyáltalán megtörténhetett.
Aztán belegondoltam, hogy van olyan, hogy valaki megfog, hiába szereted a párod, a kérdés az, hogy hogyan döntesz. Ezért el tudtam fogadni.
Jelzem, hogy a #3-as, ugyan pikírt módon, de leírta kb minden kapcsolatban lévő középkorú nő egyik legnagyobb félelmét. Hogy nem lesz kívánatos és elhagyják egy fiatalabbért.
Mi erre a női reakció? A k.rva anyját a sértegető b.zinak.
Annyira igaz amit írt, hogy képesek vagytok érzelmileg bevnódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!